Neresi Daha İyi?

milodelisi
milodelisi

11213 Puan

Herkese merhaba öncellikle:) Sokağımızda doluca kedi var dişiler fazla olmak üzere. Hepsini bir belediyede kısırlaştırmak istiyoruz. Dişiler çok olduğu için ve dişilerin kısırlaştırılması biraz daha zor ve dikkat isteyen bir operasyon olduğu için işini ötekilere göre daha iyi yapan belediye önerebilirmisiniz? Gönlüm isterki hepsini klinikte yaptırayım ama sayamayacak kadar fazlalar ve zaman geçmeden kısırlaştırmamız lazım.


Belediyelerin hijyeninin iyi olmadığı biliyorum ama, hiç ama hiç yavrulayıp, doğurduktan sonra perişhan olmalarını, sokakta bu kadar sahipsiz kuzu varken, doğan yavruların da bu katagoriye katılmasını hiç istemiyoruz.


Kısaca, öteki belediyelerden daha iyi ve önerebileceğiniz Belediye var mı? İstanbuldayız.

8 CEVAP

milodelisi
milodelisi

11213

Kisirlastirmayayimde ne yapayim? Dogacak yavrulari bu soguk kista birakip, annenin dogurma ve hamilelik surecinde aci cekmesine, dogurduktan sonra cokmesine goz mu yumayim? Cok isterseniz butun dogacak kedileri size vereyim, eve alin? Kisirlastirilmazlarsa sokakla milyarlarca olan sokak kedilerine onlarda eklenir. Sokakta, bu sogukta dogacak olan hayvan ne yapar? Doguran anne kedi ne sıkıntılar ceker haberiniz var mi?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim onerebilecegim belediye yok ama çok iyi bir şey yaptığınızı söylemeden geçemeyeceğim:)

Selkirk90
Selkirk90

242

haklısınız milodelisi..dişi kedileri mutlaka iyi ve temiz bir hekimlikte kısırlaştırmak gerek.hem anne hemde yavrular için hayat ızdırap oluyor yoksa..

Selkirk90
Selkirk90

242

bende bu güzel düşüncelerinizden ve göstereceğiniz emekten ötürü sizi tebrik ederim.fatih hayvan hastanesini epey övüyolar.kendi ev kedilerini dahi burda kısırlaştıran insan çok..bende ta kartaldan geçen hafta gidecektim bir sokak kedim için.ama bazı aksiliklerden gidemedim..sokak kedilerini ücretsiz kısırlaştırolar önceden randevu alarak..212 453 73 71..ama siz yinede bir araştırın..

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Bende araştırdığımda fatih hayvan hastanesinin çok önerildiğini gördüm. Aradım da sahipsiz kedileri ücretsiz sahiplileri de maksimum 150 tlye kısırlaştırıyorlar. Benim bi tecrübem olmadı henüz sadece araştırmalarım sonucu iyi bir yer diye duydum.

Selinnio
Selinnio

601

Ateşehir belediyesi iyi diye biliyorum.tanıdığım mahallenin kedilerini orada yaptırmış memnundu

yarslan
yarslan

361

Bence kısırlaştırma

yarslan
yarslan

361

Yorumlara ve banada göre fatih hayvan hastanesi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 905 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR