Kedimin Birdenbire Tüyleri Sertleşmeye Başladı. Ayrıca Tüyleri De Dökülmeye Başladı. Acil Yardım !!

Ezgisu123
Ezgisu123

1651 Puan

Kedimin tüylerinin durumu çok iyidi. Herhangibi tüy dökülme sorunu da yoktu bu güne kadar. Ne de sertleşme vardı tüylerinde bu sıralar pek ilgilenemiyorum bazı konulardan dolayı. Bu bir hastalık belirtisi olabilir mi?

12 CEVAP

Ezgisu123
Ezgisu123

1651

Evde tadilat var. Bu yüzden eskisi kadar ilgilenemiyorum.İki güne tadilat bitecek. Belki de bu durumdandır. Ben tadilat bittikten sonra eskisi gibi ilgilenip durumu gözlemleyeceğim. Başka bir sebebi olabilir mi? Veterinerimiz alerjisi olabileceğini söylemişti. Bir kaç aydır hapşırıyor. Sebebini bulamadık. Hala araştırıyoruz.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Tadilat derken nasıl bir tadilat var evinizde. Kediyi kısıtlayacak bir tadilatsa ya da gürültülüyse ne oluyor ne bitiyor diye anlam veremeyip strese girmiştir. Stres altındayken tüy dökümü çok oluyor. Bir de üstüne ilgisiz kalması da çok etkilemiştir.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

İlgi azaldığı için psikolojik olarak tüy dokuyor olabilir? Birde mama değişimi yaptınız mı? Veya yeni bir ek gıda verdiğiniz mi?

lalegcmnn
lalegcmnn

551

eger yıkadıysan sampuandan da kaynaklı olabılır benım arkadasımın kedısınde sampuan cok etkı yapmıstı severken elı hep tuy oluyordu. eger sampuandan kaynaklı degılse eger cok az mıktarda mamadan baska bırsey yedıgınde de bu sorun ortaya cıkıyor arada bende yasıyorum

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

O zaman psikolojik olma ihtimali var mı? Birde şuan mevsimsel olarak tüy döküyor olabilir

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Mama değişimi olmamışsa ve tadilat bittikten sonra düzelmezse alerjiden olabilir gibi. Veterineriniz alerji testi yaptı mı?

Ezgisu123
Ezgisu123

1651

Büyük bir ihtimal ilgisiz kaldığı için ve tadilattan dolayıdır. Bir ara ses oldu ama sonradan sessiz iş yapılmaya başlandı. Evin tadilati bitsin ben gözlemleyeceğim. Hala aynı şekilde olursa veterinerime danışmayı düşünüyorum.Ayrıca veterinerimiz alerjisi olabileceğimi söylemişti. Biz de hala araştırıyoruz neye alerjisi olduğunu. Ara sıra hapşırıyor. Ben alerjiden olduğunu düşiünüyorum.

AdaMira
AdaMira

2322

tüy dökümü ve sertleşmesi büyük ihtimalle mevsim geçişinden ama evinizde olan tadilattan dolayı psikolojik durum olailir

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Umarım ciddi bir şey değildir ve hemen geçer

Kedicik iyilesti mi acaba

Ezgisu123
Ezgisu123

1651

Herhangi bir mama değişikliği yapmadık. Hala aynı mamadayız. Yeni bir ek gıda da vermedik

Ezgisu123
Ezgisu123

1651

Teşekkürler. İnşallah ciddi değildir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 11232 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR