Koku

Goupe
Goupe

114799 Puan

Arkadaşlar dişi kedi koku bırakırmı ? Eğer bırakmıyorsa bizim kedimiz az önce saksıya işedi. Saksıya alıştırmamak için ne yapmalıyım?.

8 CEVAP

Goupe
Goupe

114799

Düzgün bir veterinerlik bulduğumuzda kısırlaştıracağız. Yakınımızda pek veteriner olmadığı için hayvan barınağınada götürmek istemiyorum. İnşallah düzgün bir yer bulursam tüm herşeyini yaptıracağım.

milodelisi
milodelisi

11213

Dişiler koku bırakmıyorlar fakat mensturaasyon dögüsü, diğer adıyla adet oluyorlar. Saksıya alışmışsa, hep aynı saksıya yani sabit bir yere mi yapıyor? Ona göre çözüm önereceğim:) Ayrıca kısır mı? Veya böbrek yollarıyla ilgili bir sorunu var mı?

Goupe
Goupe

114799

Hayır saksıya bugün ilk kez gördüm normalde hep kumuna yapıyor. Kısır değil ve bir sorunu yok.

milodelisi
milodelisi

11213

Aynısı arkadaşımın dişi ve kısır olmayan kedisinde oldu. Kısırlaştırmadan önce hep koltuklarına yapıyordu. Kısırlaştırma kararı aldılar ve tavsiye ettiğim üzere derin bir kan testi yaptırdılar ve her şeye teker teker baktılar. İdrar yollarında sıkıntı olduğunu öğrendiler. Şu an kısır ve sorun kalmadı.

milodelisi
milodelisi

11213

Size önerim saksıya çıktığını gördüğünüz anda kucağınıza alıp kumuna götürün. İzin veriyorsa, patilerine yol gösterin, tutup kuma değdirebilirsiniz mesela. Saksıyıda olduğu yerden uzaklaştırmakta iyi bir çözüm:)

milodelisi
milodelisi

11213

Umarım bulabilirsiniz:) Ankarada iseniz Ankara Cat Hospital, kediler için hayvan hastanesi var. İstanbuldan sırf orası için kedisiyle günü birlik giden arkadaşlarım var. Kesinlikle tavsiye ediyorum:)

Goupe
Goupe

114799

Evet ankaradayız ama oraya gitmemiz çok zor bize fazlasıyla uzak ve bizim arabamız yok. Taksiyle gidiş geliş en az 350-400 tl tutar. Ve bunu bizim vermemiz imkansız. Yakınımızda bulmalıyız kesinlikle.

Goupe
Goupe

114799

Yakınımızda arabası olan akrabalarımızla konuşacağım birisi gönüllü olursa onunla gideceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 770 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR