Çocuklar İçin En Uygun Köpek Cinsleri Nelerdir?

Kalın Yazı
*


İtalik Yazı




5 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Valla bence melez kopekler garip gelecek belki burdaki cok kisiye gore ama.
Sokak kopekleri kesinlikle hem daha dayanikli, saglikli, hem daha fazla alan koruma ve bekcilik ozellikleri var hem de cocuklarla daha iyi anlasiyorlar.
Ben cocukken kopegim sokak kopegiyfi melezdi sokaktan ben almis getirmistim. Daha sonra baska bir sokak kopegi daha almistik. Hayatimin en guzel yillariydi benim en iyi oyun arkadasim onlardi.
Kedilerin belki cinslere gore karakterleri degisebilir ama kopekler her zaman aynidir. Sadik, dost canlisi ve korumaci. Ama bazi cins kopek bakan arkadaslarim sorunlar yasadi sebebi yeterli zaman ayiramamalari yeterli egzersiz yaptiramamalari belki. İlla cins istiyorsaniz Alman coban kopegi ya da Golden Retriever oneririm barinaklarfa Golden Retriever cok rahat bulursunuz en cok barinakta bulunan cinstir. Goldenlar sevecendir bekci kopegi gibi koruma beklemeyin ama 2.kucuk cocugunuz olur Golden

milodelisi
milodelisi

11213

Her köpek cinsi uygundur, yeterki iyi davanıp sevin...

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

golden ve cavalier çocuklar için mükemmeldir kazara dahi olsa çocuk canını çok kötü de yaksa asla kimseye zarar vermezler ayrıca çok sadık sevecen ve akıllı köpeklerdir eviniz küçükse cavalier büyükse golden öneririm

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Golden labrador çocuklarla iyi anlaşır

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

Cocker spaniel goldendan daha fazla çocuklarla anlaşan bir köpek üstelik ücretsiz sahiplenebilirsiniz sakın satın almayın sahiplenin!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1511 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR