Kedim Çok Az Su İçiyor.

Leooo
Leooo

166 Puan

Merhaba. Leo 15 aylık ve 6 kg lik erkek bir kedi. Kisirlastirmadim henuz. 2 yaşını beklemek ıstıyorum. Sisman degil uzun boylu. Musluktan şu içmeZ. Mama kabinin yanında ve evin muhtelif yerlerinde cam büyük bardak içinde sular var. Suyu içme suyu yani musluk suyu değil. Yoğurt peynir yemez. Orijen kuru mama veriyorum. Yaş mamalara karşıyım ancak haftada 2 kere diyet Ton Balığı veriyorum (sulandirarak). Bol su İçmesi için ne yapabilirim? Teşekkürler.

2 CEVAP

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Kediniz size göre az su içiyordur ama ona yetiyordur belki bunu anlamak için ensesini yani derisini hafifçe kaldırıp bıraktığınızda eski haline hemen dönüyorsa suyu yeterince içiyo demektir ama eski haline dönmeyip şeklini koruyorsa vücudu susuz kalmış demektir :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Drinkwell su pınarı veya otomatik su kapları su tüketimini artırmak için çok iyi oluyor.Yaş mama konusunda Orijen gibi gerçek et içeren,doğal yaş mamalar var.Su alımı için çok iyi oluyorlar. Ton balığında ne kadar su vardır bilmiyorum. Aslında sulandırarak veriyormuşsunuz. Yaş mama gibi bol su alıyordur o zaman.
Birde konu dahili değil ama merak ettim. Kısırlaştırmak için neden 2 yaşını bekliyorsunuz acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1641 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR