Kampanyalar

(227)

Evcil hayvanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi ürünleri ararken aynı zamanda uygun fiyatlı olmasına da özen gösteririz. Fırsatlardan yararlanmak için yenilenen kampanyalara ve uygun fiyatlara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Devamını Göster »

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Ziyaretçilerin en çok incelediği 5 Kampanyalar markası:

Kampanyalar Çeşitleri

Evcil hayvan sahipleri tarafından en çok tercih edilen, en popüler ürünleri özenle seçiyoruz ve üyelerimize eşsiz fiyatlarla sunuyoruz.

Süper indirimlere ve eşsiz kampanyalara Özel Fırsatlar bölümünden ulaşabilirsiniz.

Her hafta seçilen ürünlerde %60’a varan indirimler, 1 alana 1 bedava kampanyaları ve son kullanma tarihi yakınlaşmış kuru mamalarda büyük indirimleri kaçırmayın.

Evcil hayvan sahiplerinin evlerinde besledikleri evcil hayvanları zaman içinde onların çocukları ve ailelerinden birer fert olmaktadır. Evcil hayvan sahiplerinin bu ortak özelliği onların evlerinde besledikleri evcil hayvan için en iyisini istemelerini sağlıyor. Sitemizde yayınlanan ve evcil hayvan sahipleri için hazırladığımız özel fırsatlar aylık olarak belirlenen ürün grupları arasından seçilerek yayınlanmakta ve evcil hayvan sahiplerinin beğenisine sunulmaktadır.

Özel olarak seçilen ürünlerin yanı sıra son kullanma tarihi yaklaşan veya ambalajı zarar görmüş fakat ürünün kullanımında hiç bir olumsuzluk yaratmayacak taze ürünler özel indirimlerle sunulmaktadır. Evcil hayvan sahiplerinin evlerinde besledikleri hayvanların sağlığına ne kadar önem verdiklerini çok iyi biliyoruz ve bizler de en az sizin kadar onların sağlığını düşünüyoruz. Evcil hayvan beslenmesinde ve bakımında günlük ihtiyaçlarınıza süper indirimlerle ulaşabilirsiniz. Özel fırsatlar alanımızda göreceğiniz ürünlerin hepsi evcil hayvan sahiplerinin ve evcil hayvanların günlük ihtiyaçları ve bu ihtyiaçların en kolay biçimde karşılanması için özel olarak seçiliyor.