Kedi Künye ve Çanları

(1)

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Kedi Künye ve Çanları

Kedi künye ve çanları patili dostlarımızın güvenliği açısından oldukça önemli ürünlerdir. Hem yaşam alanlarında hem de dış dünyada patili dostlarımızın güvende olması için bu ürünleri mutlaka kullanmak gerekir.

Kedi Künye Çeşitleri

Pek çok insan evde yaşayan kedilerin kaybolmayacağını düşünür. Bu düşünce ilk bakışta çok mantıklı olsa kedilerde kaybolma oranları oldukça yüksektir. Hatta evden çıkmayan kedilerin de hatırı sayılır derecede kaybolduğu bilinmektedir. Kediler atletikleri ve iyi zıplayıcılar olmaları ile bilinirler. Bu nedenle de merak duygularına yenik düşüp evden kolayca uzaklaşabilirler. Balkondan ya da açık bir camdan dışarıya çıkan ev kedilerinin kaybolma ihtimali de çok yüksek olduğundan patili dostlarımızın sağ salim evlerine ulaşabilmeleri için künye gibi üzerine bilgi yazmanın mümkün olduğu ürünler tercih edilmelidir.

Yapılan araştırmalara göre yaşadığı bölgeden uzaklaşan ve kaybolmuş olarak tanımlanan kedilerinin neredeyse %50'si evden dışarı hiç çıkmayan kedilerden oluşmaktadır. Evden çıkma alışkanlığı olan kediler çoğunlukla eve geri dönüş yollarını öğrenmiş olduklarından daha rahat geri dönerlerken ilk kez dış dünyaya adım atan bir kedi heyecan, korku ve stres gibi pek çok farklı duygular içerisinde evin yolunu bulamayacaktır. İnsanlar ev kedilerini hal ve hareketlerinden hemen kolayca fark edemeyebilirler ancak boyunda bir tasma ve tasmaya bağlı künyesi olan kediler çok daha kolay bir şekilde fark edilir. Künye tasarımlarının temelinde kedinin sahibinin iletişim bilgilerinin ve ev adresinin yazılacağı bir alan vardır. Bu sayede kedi dışarda bulunduğu zaman onu bulan kişilerin kedi sahibi ile iletişime geçme şansı ya da kediyi evinin olduğu adrese geri götürme şansı olur.

Kedi Çanları ve Kedi Zilleri

Kedi çanı ya da kedi zili olarak bilinen ürünler özellikle yeni kedi sahiplenenlerin ve kedisi saklanmaktan hoşlanan kişilerin yardımına koşan ürünler arasında yer almaktadır. Kedi zili modelleri tasmaya takılarak kedinin yerini belirlemeye yardımcı olur. Bu sayede eğer henüz birlikte yaşamaya alışılmayan bir yavru varsa özellikle sessizce sahibinin yakınlarına gelmesi ve yanlışlıkla bir kaza yaşanması önlenmiş olur. Bazı kediler evin çeşitli yerlerine saklanmayı severler ve çoğu zaman saklandıkları yerlerin bulunması zordur. Bu durumlarda kedi sahipleri panik yaparlar ve kedilerinin kaybolduğunu ya da evden kaçtığını düşünebilirler. Kedi zili tasarımları ile sevimli dostlarımızın en ufak hareketlerinde evde veya yakınımızda olup olmadıklarını rahatlıkla anlayabiliriz.

Kedi Künyesi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kedi künyesi, kedi çanı ya da kedi zili çekerken ürünlerin patili dostlarımızı rahatsız etmeyeceğinden emin olmamız gerekir. Çünkü bu ürünler onların güvenlikleri için hazırlanmışlardır. Kedinin sürekli olarak bu ürünlerden rahatsız olmaması uzun süreli kalıcı güvenlik açısından önem taşır. Tercih edilen ürünlerin mutlaka hayvan sağlığına zararsız, kolay deforme olmayan kaliteli malzemelerden üretilmiş olması da çok önemlidir. Sitemizde farklı renk ve tasarımlara sahip kaliteli ürünleri kolayca bulabilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun seçeceği sipariş verebilirsiniz.