Hill's Kedi Maması

(44)

Veteriner hekimler, beslenme uzmanları ve araştırmacılar tarafından geliştirilen; kedilerin sağlıkları için gerekli özel besinleri, vitaminleri ve mineralleri içeren Hill’s kedi maması çeşitleri en çok tercih edilenler arasındaki yerini koruyor. Güvenilir ve kaliteli kedi maması markaları arasında yer alan firma, dünya genelindeki evcil hayvanların sağlığını iyileştirmek için çalışıyor. Yavru, yetişkin, yaşlı ve kısırlaştırılmış dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklere sahip Hill’s kedi maması böbrek sağlığını koruyor ve sindirim sistemini destekleyip bağışıklığı güçlendiriyor. Üstelik kas ve iskelet sistemlerinin sağlığına da iyi geliyor. Farklı ağırlıkta ambalajlanan Hill’s kedi mamaları arasından tercih yaparken dostunuzun yaşını ve gereksinimlerini önceliklendirmelisiniz. Petlebi’nin %100 orijinal ürün garantisiyle sitemizden güvenle sipariş verebilirsiniz.

Devamını Göster »

Seçtikleriniz: Hill's Hepsini Kaldır
349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Hill's Kedi Maması

Kedi maması seçimi her kedi sahibi için oldukça önemli bir konudur. Hem sevimli dostlarımızın severek tüketeceği bir mama bulmak hem de onların gelişimlerine ve sağlıklarına uygun olan içeriği seçebilmek zaman zaman stresli bir süreçtir. Hill's 1930'lu yıllardan bu yana evcil hayvanların özel sağlık sorunları başta olmak üzere onların her yaşta ideal şekilde beslenebilmeleri için gerekli olan ürünleri sunmaktadır. Markanın üretim anlayışı evcil hayvan mamalarının insanlar için üretilen gıda standartlarına sahip olacak şekilde üretilmesidir. Hill's Pet Nutrion Center içerisinde bulunan 450 kedi ve 450 köpek Hill's mamalarının tüketerek, dünya üzerindeki diğer dostlarının tatmin edici bir beslenme deneyimi yaşaması için Hill's mamaları ile beslenmektedir. Her gün barınaklarda yaşayan 100.000'den fazla hayvanın beslenmesini sağlayan Hill's Food, Shelter & Love programı da markanın hayvan dostu olduğunun bir diğer yansımasıdır.

Hill's Hakkında

Seeing Eye rehber köpek okulunun tanıtımını yaparken rehber köpeği Buddy'nin yaşadığı böbrek yetmezliği sorununa çözüm arayan Morris Frank, bir tesadüf sonucunda Dr. Mark Morris ile tanışır ve günümüzde pek çok özel gereksinime cevap veren Hill's mamalar ortama çıkar. Böbrek yetmezliği sorununun nedenini öğrenmek için araştırmalar yapan Dr. Morris, 1930'lı yıllarda mamaların lezzetli olması için oldukça yüksek fosfor ve protein içerdiğini ve bu içeriğin de evci hayvanlar için zararlı olduğunu gördü. Bu çıkarımların sonucu olarak ise düşük tuz oranına sahip, kaliteli içeriğe ve sahip yüksek besin değerine sahip Hill's mamayı geliştirdi. Satışa çıkan ilk Hill's mama Prescription Diet k/d adı ile piyasaya sunuldu. Bu mama böbrek rahatsızlığı olan evcil hayvanların beslenme ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılarken aynı zamanda sağlıklı yaşamalarına da destek oluyor. Temel sağlık sorunlarına odaklanan ve bu sorunlar henüz ortaya çıkmadan beslenme ile değişim elde etmeyi amaçlayan markanın mama çeşitleri incelendiği zaman da kalite ve sağlık odaklı formüller dikkat çekmeyi başarıyor.

Hill's Kedi Maması Çeşitleri

Hill's markasının 4 farklı mama serisi bulunmaktadır. Bu serilerden 2 tanesi özel sağlık sorunları için hazırlanan ve veteriner maması olarak da adlandırılan klinik mamalardır. 2 seri ise genel olarak sağlıklı bir beslenme için özel bir sağlık sorunu olmayan kedilerin tüketimi için hazırlanmıştır. Bu seriler veteriner hekim onayı olmadan da kullanılabilmektedir.

Hill's Science Plan

Hill's Science Plan kedilerin temel sağlık gereksinimlerine odaklanan içeriklere sahip bir mama serisidir. Markanın Prescription Diet adlı özel bir sağlık sorununa odaklanan ve veteriner hekim onayı ile kullanılabilen mamalarından farklı olarak genel sağlığı korumaya yönelik içeriklere sahip olan bu mamalar her dönemde rahatlıkla tercih edilebilir. Kilo kontrolü sağlayan, tüy topağı sorunlarına destek sunan; ağız ve diş sağlığı, mide hassasiyeti, tüy sağlığı gibi özelleştirilmiş çözümler sunan mamalar kedinin yaşına ve genel sağlık durumuna göre rahatlıkla tercih edilebilir.

Hill's İdeal Balance

Yağ, protein, lif ve yağ içeriği olarak ideal dengenin sağlandığı mama serisinde kullanılan doğal malzemeler sayesinde etkili bir beslenme planı oluşturulur. İdeal Balance içeriğinde yer alan her makro ve mikro besin ne az ne de çok miktarda eklenir. Bu da beslenme yetersizliğinin yanı sıra fazla makro tüketiminin neden olabileceği sorunların ortaya çıkmasına engel olur.

Hangi Hill's Maması Tercih Edilmeli?

Mama seçiminde gereksinimleri öncelik olarak belirledikten sonra elbette kedinin damak zevkini de göz önünde bulundurmak gerekir. Yaşa ve özel gereksinimlere göre yapılan mama seçiminde ilk aşamada ufak ambalajlı ürünler alınırsa kedinin damak zevkini bulmak daha kolay olacaktır. Hill's kedi maması çeşitleri içeriğinde tavuk, ton balığı ve kuzu eti gibi seçenekleri olan mamaların ayrıca tahıllı ve tahılsız seçenekleri de bulunmaktadır.

En uygun mama hem kedinin severek yediği hem de beslenme ihtiyaçlarını ideal şekilde karşılayan mamadır. Bu nedenle de her mamanın hangi kediler için uygun olduğunu inceleyerek tercih yapmak gerekir.

Hill's Yavru Kedi Maması

Yavruların sağlıklı bir şekilde gelişebilmeleri için ihtiyacı olan besin değerlerine uygun olarak hazırlanan mama formüllerine sahip olan Hill's, farklı içerikleri ile yavruların damak zevkini de en planda tutacak seçenekler sunuyor. Yavrular için hem kuru hem yaş mama çeşitleri sunan markanın, tane yapısı da yavruların kolayca parçalayabileceği formda olması ile dikkat çekiyor. Özellikle kuru mamaların tane yapısı yavru kedi beslenmesinde oldukça önemli bir yere sahip. Rahat parçalanan ve ağızda herhangi bir deformasyona neden olmayacak mama taneleri yavruları sağlıklı bir şekilde gelişmesinde etkili oluyor.

Hamile ve emziren kedi maması olarak da Hill's yavru kedi maması çeşitleri rahatlıkla kullanılabilir. Bu mama çeşitleri emziren ve hamile kedi maması içeriklerinin sahip olması gereken yüksek kalorili içeriğe sahiptir. Anne kedilerin yavrularını 45 güne kadar bol bol emzirebilmeleri için çok iyi beslenmeleri gerekir. Bu da onların kalori ihtiyaçlarının artmasına neden olur.

Hill's Yetişkin Kedi Maması

Yetişkin kedilerin beslenme ihtiyaçları günlük aktivitelerine ve yaşlarına bağlı olarak değişmektedir. Ayrıca Hill's kedi maması çeşitleri arasında sadece evde olan kedilerin beslenme ihtiyaçlarına göre hazırlanmış seçenekler de yer alıyor. Bu mama çeşitleri de kedilerin doğada bulacakları ve tüy topaklarının atılmasına yardımcı olan bitki tüketimini yapmadıkları durumlarda, tüy topaklarının doğal bir şekilde atılmasında etkili oluyor.

Hill's Yaşlı Kedi Maması

Yaş beslenmede oldukça belirleyici ve önemli bir faktördür. Hem aktivitenin azalması hem de zamana bağı sağlık sorunlarının ortaya çıkma ihtimalinin artması beslenmenin çok daha dikkatli bir şekilde planlanması için önemli iki neden arasında yer almaktadır. Hill's kedi maması çeşitleri arasında hem 7 yaş hem de 11 yaş üzeri olmak üzere iki farklı mama çeşidi sunulur. Her yaş aralığının farklı ihtiyaçlarının olduğu unutulmadan bu mamalar arasında seçim yapılmalıdır.

Hill's Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kedilerin iştahları operasyondan hemen sonra artış gösterir ve bu da kilo almalarında oldukça etkilidir. Ayrıca kısırlaştırma sonrası bazı patili dostlarımızın aktivite seviyelerinde de düşüş görülebilir. Bu durum da kilo alma eğilimin artmasında oldukça etkili olacaktır. Bu nedenle de kısırlaştırılmış mamanın kedinin yaşına uygun olacak şekilde tercih edilmesi ve hemen kullanılmaya başlanması önerilir.

Hill's Kedi Maması Fiyatları

Hill's kedi maması fiyatları mamanın çeşidine, gramajına ve içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Kuru mamalarda Hill's mama ambalajları 300 gr ile 15 kg aralığında değişmektedir. Kedi konser mamalarında ise yaygın olarak 85 gr'lık ambalajlı ürünler bulunmaktadır. Ambajlara ek olarak mama içeriğinin de fiyatlandırmada etkili olduğu unutulmamalıdır. Tahıllı, düşük tahıllı ve tahılsız kedi maması çeşitleri arasında içerikten ötürü meydana gelen fiyat farklılıkları ortaya çıkabilmektedir.

Petlebi.com olarak sitemiz üzerinden satışını yaptığımız tüm mamaların gıda saklama koşullarını en iyi şekilde yerine getiriyoruz ve her zaman son kullanma tarihî en uzak olan ürünleri sunuyoruz. Taze, orijinal ve kaliteli mamalara sitemiz üzerinden faturalı olarak ulaşabilirsiniz. Sitemizde yer alan ürün açıklamalarını inceleyerek kedinizin beslenme ihtiyaçlarına cevap verecek en iyi kedi maması seçimini yapabilir dilerseniz kullanıcı yorumlarına inceleyerek de kararınızı verebilirsiniz.