Pro Plan Kedi Maması

(28)

Yaşamınıza dahil olduktan sonra ilgi merkeziniz haline gelen kedilerinizin gelişim dönemlerine uygun olarak tüm besinleri, vitamin ve mineralleri aldığından emin olmak için tercih edebileceğiniz en doğru alternatiflerden biri Pro Plan kedi maması çeşitleridir. Onun hem yavruluk hem de yetişkinlik dönemini sağlıklı şekilde geçirmesi için geliştirilen özel formüllere sahip Pro Plan kedi mamaları deri ve tüy sağlığını destekler, sindirim sistemini güçlendirir, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve kedilerin idrar yolu sağlığının devamlılığını sağlar. Can dostlarımızın dengeli beslenmeleri adına en kaliteli protein kaynakları ile hazırlanan Pro Plan kedi maması ürünleri onların yaşam evreleri doğrultusunda değişen yaşam tarzlarına ve gereksinimlerine yanıt vermektedir. Sitemiz üzerinden yavruluk, yetişkinlik ve kısırlık dönemlerine özel üretilen ürünler arasında seçim yapabilir, %100 orijinal ürün garantimizden yararlanabilirsiniz.

Devamını Göster »

Seçtikleriniz: Pro Plan Hepsini Kaldır
349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Pro Plan Beslenme Danışmanı ücretsiz.

Hangi mamayı seçmeniz gerektiğine emin değil misiniz?

En uygun mamayı, Purina'nın Petlebi.com müşterilerine özel Beslenme Danışmanı'yla birlikte seçebilirsiniz.

Purina Beslenme Danışmanı Beni Arasın
TÜKENDİ!
Yakında tekrar gelecek! Haber almak için tıklayın.

Pro Plan Kedi Maması

Kendilerine has karakteristik özellikleri ve sevimlilikleri ile hayatımıza girdikleri ilk andan itibaren en büyük önceliğimiz haline gelen ev arkadaşlarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesi, yetişkinlik dönemlerinde tüm ihtiyaçlarının karşılanması, kısırlaştırılmaları halinde gereksinimlerinin eksiksiz olarak yerine getirilmesi ve yaşlılık döneminde konforlarının arttırılması için beslenmeleri büyük bir öneme sahiptir.

Bedensel sağlıkları kadar zihinsel aktivitelerinin de optimal şekilde sürdürülmesinde etki gösteren kaliteli kuru mamalar ile dostlarımızla geçirdiğimiz zamanlar eşsiz birer serüvene dönüşebilir. Onların besin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için mama seçimi sırasında birçok farklı faktör eş zamanlı olarak göz önünde bulundurulmalıdır. Yavruluk döneminde oldukları dönemde tüm sistemlerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için özel olarak formüle edilen ürünler tercih edilmelidir. Yetişkinlik döneminde sağlıklarının sürdürülmesi ve korunması önceliklendirilmelidir. Yaşlılık dönemlerinde ise sürece özgü yaşayabilecekleri sağlık sorunlarının engellenmesi ve daha uzun süre yaşamalarının sağlanması amaçlanmalıdır. Kedilerin yaşam döngülerinde en temel üç dönem haricinde kısırlaştırma sürecinin de çok önemli olduğu unutulmamalıdır. Kısırlaştırılan kedilerin hormon dengeleri ve dolayısıyla gereksinimlerinde değişim meydana gelir. Yaşanan değişimler onların kısırlaştırılmış kedilere özel üretilen kuru mamalar ile beslenmeleri gerekliliğini ortaya çıkarır.

Siz de dostunuzun gelişimine en iyi katkıyı sunmak için en kaliteli kedi maması markaları arasında yer alan Pro Plan ürünlerini tercih edebilirsiniz. Dostunuzun yaşına, genel sağlık durumuna ve lezzet beğenilerine göre tercih edebileceğiniz Pro Plan kedi maması çeşitlerine Petlebi.com güvencesiyle erişebilir, hızlı kargo ve güvenli ödeme avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Pro Plan Hakkında

Pro Plan markalı kedi mamaları, dostlarımızın tüm yaşam döngüleri boyunca sağlıklarını desteklemek ve temel ihtiyaçlarının gözetilmesi için özel olarak formüle edilmiştir. Yaşam tarzları ve yaşları doğrultusunda ortaya çıkabilecek gereksinimlerinin karşılanmasını hedefleyen marka, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için ürünlerinde en kaliteli protein kaynaklarını, besinleri, aminoasitleri, mineral ve vitaminleri dengeli bir şekilde kullanmaktadır.

80 yıldan fazla bir süredir AR-GE departmanı bünyesinde veteriner hekimler ve beslenme uzmanlarından oluşan uzman kadrosuyla bilimin ışığında üretim gerçekleştiren marka en yeni beslenme gelişmelerini takip etmekte ve formüllerinde bilimsel verilerden yararlanmaktadır. Pro Plan ispatladığı kalitesi ve dostlarımıza sunduğu katkılarla onlarla hayatını paylaşan milyonlarca hayvanseverin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Lezzetli, kolay sindirilebilen, tüy ve deri sağlığını destekleyen, enerji veren, dengeli formüle edilen ürünlerinde farklı protein kaynakları kullanan firma ek fonksiyonlara sahip mama üretimleri de gerçekleştirmektedir. Kuru mamalara ek olarak Pro Plan kedi konserve mamaları ile de onların besin ve lezzet gereksinimlerini eksiksiz şekilde karşılamayı hedeflemektedir. Purina kalite standartları doğrultusunda üretilen Pro Plan kedi mamaları sıkı bir şekilde denetlenmekte; tüm ürünlerde gerçek protein kaynaklarına ve taze malzemelere yer verilmektedir.

Pro Plan Yavru Kedi Maması

Dünyaya geldikten sonraki iki ay boyunca anne sütü ile beslenen yavru kediler büyüdükçe besin ihtiyaçlarında değişme meydana gelir. Yavrularda kas ve kemik gelişiminin hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için tükettikleri mamaların besin değerleri büyük bir öneme sahiptir. Kas ve kemik gelişimine ek olarak sindirim sistemlerinin güçlenmesi, göz sağlıklarının iyileşmesi ve bağışıklık sistemlerinin kuvvetlenmesi için gerekli tüm mineral, vitamin, aminoasit ve protein değerlerine sahip Pro Plan yavru kedi mamaları yaşamlarının ilk döneminde de, gebelik döneminde olanların da en büyük yardımcıları haline gelecektir. Anne sütünde bulunan ve beden gelişiminde büyük bir rol oynayan DHA ihtiva eden Pro Plan yavru kedi mamaları arasından siz de dostlarınızın lezzet beklentileri ve özel gereksinimleri doğrultusunda tercih yapabilir, Petlebi.com üzerinden avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Pro Plan Yetişkin Kedi Maması

Yavruluk dönemini geride bıraktıkları süreç dahilinde kedilerin yeni ihtiyaçları ortaya çıkar. 12 ayını dolduran yavrular artık yetişkin olarak kabul edilirler ve yavruluk dönemindeki beslenme düzenlerinin terk edilmesi gerekir. Yetişkinlik döneminde de kedilerin sağlıklı yağ asitleri, protein, vitamin, mineral ve karbonhidrat bakımından dengeli çözüm sunan mamalar ile beslenmeleri önemlidir. Düzenleri, sağlıkları ve ihtiyaçları değişmedikçe yaşlılık dönemine kadar aynı beslenme rutininin korunması önemlidir. Bu dönemde de marka, dostlarımız için en sağlıklı ve kaliteli ürünleri sunmaktadır. Pro Plan yetişkin kedi mamaları hem kuru hem de konserve mama formunda bulunmaktadır. Tavuklu ve pirinçli, somonlu tüy yumağı önleyici, somonlu ve pirinçli içerikleri ile kedilerin lezzet ihtiyaçlarını da karşılayan marka fazla kilo sorunu yaşayan dostlarımıza özel light seçenekler de sunmaktadır.

Pro Plan Yaşlı Kedi Maması

7 yaş üzerindeki kediler için gerçek tavuk eti ile hazırlanan Pro Plan yaşlı kedi mamaları sayesinde yaşlılık dönemine özgü besin ihtiyaçlarının tamamı karşılanabilir. E vitamini, C vitamini, beta karoten ve selenyum gibi çok önemli mineral ve vitaminlerle desteklenen ürünler bağışıklık sisteminin güçlü kalması, sindirim sisteminin korunması, eklem ve kemik sağlığının sürdürülmesi adına faydalıdır. Esansiyel (temel) mineralleri barındıran ürünler kedilerin alt üriner sistemlerinin da sorunsuz bir şekilde çalışması adına katkı sağlamaktadır.

Pro Plan Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırılan kedilerin sağlıklarının korunması oldukça önemlidir. Kısırlaştırma işleminden yalnızca 48 saat sonra dostlarımızın iştahları yaklaşık %30 oranında artmaya ve iştah kontrolleri azalmaya başlar. Günlük enerji ihtiyaçlarının azalması ile de birlikte obezite onlar için tehlikeli bir risk haline dönüşür. Obezite sorunu yalnızca kilo artışı ile karakterize değildir; sağlıklarını tehdit edecek birçok sorunun ortaya çıkmasına neden olabilir. Obez kedilerde eklem sorunları, cilt sorunları, üriner sistem problemleri ve diyabet oluşumu meydana gelebilir. Bu nedenle kısırlaştırılmış dostlarımızın döneme özgü beslenmeleri gereklidir. Pro Plan kısırlaştırmış kedi maması ile kedilerin kısırlaştırıldıkları dönem itibarıyla değişen gereksinimleri eksiksiz ve en sağlıklı şekilde karşılanabilir.

Hangi Pro Plan Maması Tercih Edilmeli?

Mama seçimi sırasında öncelikle dostlarımızın gelişim dönemleri düşünülmelidir. Yavruluk, yetişkinlik, yaşlılık ve kısırlık dönemlerindeki ihtiyaçlarının karşılanması için özel formüle edilen Pro Plan mamalarına odaklanılması gerekir. Mama tercihi yapılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer değişken de onların lezzet beklentileridir. Kediler farklı damak zevkleri olan ve sevmedikleri lezzetleri yemeyen canlılardır. Dolayısıyla onların beğenileri beslenmelerinin sıkıntısız gerçekleşmesi adına önemlidir. Yaşam döngüleri ve lezzet çeşitliliği tercih sırasında önemli olsa da genel sağlık durumlarının da göz ardı edilmemesi gerekir. Fazla kilo sorunu yaşayanlar için diyet; uzun tüyleri olanlar için tüy yumağı önleyici; hassas ciltlere sahip olanlar için de balık veya kuzu etli içeriği olan ürünlerin tercih edilmesinde fayda vardır. Pro Plan kedi mamaları hem lezzet çeşitliliği hem de kalitesi ile onların ev sevdikleri ve en çok beğendikleri ürünler arasında yer almaktadır. Hangi ürünün seçilmesi gerektiği noktasında veteriner hekimlerin görüşlerini alabilir, tercihlerinizle onların mutluluğunu arttırabilirsiniz.

Pro Plan Kedi Maması Fiyatları

Pro Plan fiyatları ürün içerikleri ve ambalaj ağırlıkları doğrultusunda değişiklik gösterebilir. Pro Plan somonlu kedi maması 1,5 kg ile Pro Plan yavru kedi maması 3 kg aynı fiyatta olmayacaktır. Petlebi.com üzerinden markanın tüm ürünlerine en uygun fiyatlarla erişebilir. Sitemiz üzerinden kilogram ve fiyat bazlı filtreleme yapabilir, dönemsel kampanyalarımızdan yararlanarak avantajlarınızı arttırabilirsiniz. %100 orijinal ürün garantimizden de faydalanarak evinizin en sevimli bireyinin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.