Konuşturucu Kuş Yemleri

(6)

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Konuşturucu Kuş Yemi

Taklit yeteneği muazzam olan ve duydukları sesleri çıkardıklarında evlere neşe saçan kanatlı dostlarımızın konuşmasını büyük bir heyecanla bekleriz. Yavruluk döneminden itibaren onların bu alışkanlığı kazanmaları için sık sık söylemeleri kolay kelimeleri tekrarlar, onunla sohbet eder ve tüm bakım süreçlerinin de eksiksiz olarak tamamlanmasına çalışırız. Kimi zaman amacımıza ulaşırız kimi zaman ise onun konuşmaması sonucu bir nebze de olsa hayal kırıklığına uğrarız. Bu süreçte de konuşturucu kuş yemi ürünlerinin faydalarına odaklanırız ve yavruluk dönemlerinde konuşmaya yatkın oldukları için dillerinin altında bulunan yağ bezlerinin erimesini kolaylaştıran konuşturucu kuş yemleri tercih edilebiliriz. Bu ürünler yağ bezlerinin eriyip konuşma sürecinin hızlandırılmasına yardımcı olmaktadır. Ek olarak içeriğinde kalsiyum, balık ve yumurta ile karıştırılmış çeşitli vitaminler de bulunduğundan dengeli bir beslenme fırsatı da sunmaktadır. Siz de Petlebi.com üzerinden kanatlı dostunuzun konuşma sürecinin hızlandırılması adına konuşturucu kuş yemi çeşitlerine ulaşabilir; ürün içeriklerini öğrenip ürünler hakkında yapılan yorumları inceleyerek en doğru tercihi yapabilirsiniz.

Kuşun Konuşması İçin Ne Yapılmalı?

Kuşların konuşabilmesi için yapılması ve yerine getirilmesi gereken birçok şart olduğu söylenebilir. Yavruluk döneminden itibaren onlara düzenli olarak ilgi gösterilmesi ise en önemli gereklilik olarak ön plana çıkar. Söylemesini istedikleri kelimelerin sürekli tekrar edilmesi ve bu süreçte sabırlı olunması gerekir. Bazı sözcükleri hareketlerle bağdaştırmak da onun öğrendiği kelimeleri doğru zamanda söylemesi adına fark yaratan bir seçim olacaktır. Çevresinde bulunan objelerin isimlerini öğretmek de bu dönemde yapabilecekleriniz arasında yer alır. Kafesi içerisindeki aksesuarlarla ilgilendiğinde o aksesuarın isminin söylenmesi öğrenme sürecine ivme katacaktır. Eğitim sürecinde onun mümkün olduğunca sakin olmasını da sağlamalısınız. Hırçınlaştığında sakin bir müzik açmalı ve normale döndüğünde onunla konuşmaya başlamalısınız. Daha önce elinize gelmeye alışkınsa konuşma seansından sonra onu evin içerisinde uçurmanız dikkatini çekecek ve keyif verici bir davranış olacaktır. Kuşların konuşabilmesi için ilgi, az önce de ifade ettiğimiz gibi en önemli şeydir. Ancak sağlıklı olmamaları ya da bakımlarının aksatılması halinde de istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Bu durumda en kaliteli yemlerle beslendiğinden, canının sıkılmadığından ve tüm ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmalısınız. Ek olarak konuşturucu kuş yemlerinin faydalarına başvurarak amacınıza ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Konuşturucu Yem Nedir?

Konuşturucu kuş yemleri, yavruluk dönemindeki kanatlıların dillerinin altında bulunan yağ bezlerinin daha hızlı erimesini sağlayan, aynı zamanda ses tellerinin inceltilerek duydukları sesleri daha iyi taklit etmelerini kolaylaştıran ve besin değerleri onların ihtiyaçlarına göre dengelenen yem çeşitleridir. Bu yemler tüm kuş türleri için üretilebildiği gibi spesifik bir kuş türü için de formüle edilebilir. Bu nedenle konuşturucu kuş yemi seçimi yapılırken kuşların türüne özel üretilip üretilmediğinin bilinmesi gerekir. Petlebi.com'da tüm kuş türlerine uygun olacak şekilde geliştirilen konuşturucu yem çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Konuşturucu Kuş Yemi Çeşitleri

Konuşturucu kuş yemi çeşitleri farklı markalar tarafından çeşitli besinlerin uygun oranda karıştırılması sonucu geliştirilen ürünlerdir. Bazıları yem katkısı formunda üretilir bazıları düzenli olarak kullanıma uygun şekilde standartlaştırılmıştır. İlgili kategori altında öttürücü kanarya yemi, konuşturucu muhabbet kuşu yemi ve konuşturucu kuş yemi katkısı ürünlerine erişmeniz mümkündür.

Konuşturucu Muhabbet Kuşu Yemi

Taklit yetenekleri ile hayatımızı güzelleştiren muhabbet kuşları, konuşmaları en hevesle beklenen kanatlı dostlarımızın başında gelir. Muazzam bir ilgi ve sabırla beklenen konuşma süreçlerinde onların tam anlamıyla sağlıklı olmaları ve ihtiyaç duydukları besinleri almaları sağlanmalıdır. Konuşturucu muhabbet kuşu yemleri konuşma sürecini hızlandıran bir etkiye sahip ürünlerdir. Ancak bu ürünler tek başlarına kuşunuzun kelimeleri bir anda söylemesini sağlayamaz. Onlar için düzenli ilgi kritik derecede önemlidir, bu nedenle ilgi gösterilmediğinde bu ürünlerin tek başına onların konuşmasını sağlayacağı düşünülmemelidir. Konuşturucu muhabbet kuşu yemleri onların kondisyonunu arttırır, kemik ve tüy yapılarını güçlendirir ve içerdiği minerallerle daha sağlıklı olmaları adına da katkı sağlayıcı özelliktedir.

Konuşturucu Kuş Yemi Fiyatları

Fiyatlar, ürünlerin markasına ve ambalaj ağırlığına göre değişebilir. Petlebi.com uygun fiyat teklifleri ile kanatlı dostunuzun ihtiyaçlarını en ekonomik şekilde karşılamanızı sağlamaktadır. Son kullanma tarihi belli olan en taze ürünler arasından sizler de güvenle tercih yapabilir; kanatlı arkadaşınızın hayat konforunu arttıracak ürünleri sitemizdeki filtreleme seçeneklerini kullanarak keşfedebilirsiniz.