Köpek Kazağı

(2)

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Köpek Kazağı

Evcil hayvan sahiplerinin en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında yer alan köpek kazağı çeşitleri, sadık dostlarımızın soğuk almasını engelleyen kıyafetlerdendir. Onların sağlığını korurken aynı zamanda tarzlarının da yansıtılmasını kolaylaştıran köpek elbiseleri sanıldığının aksine yalnızca daha şık bir görüntü elde edilmesini sağlamaz. Özellikle yavruluk ve yaşlılık döneminde üşüyen ve hasta olma olasılığı yüksek köpekler için büyük bir fayda sunan bu ürünler, köpek paltosu ve köpek bornozu gibi çeşitlere de sahiptir. Çok soğuk iklimlerde yaşayan köpekler için de giydirilmeleri önerilen köpek kazakları onların hareketlerini kısıtlamaz. Petlebi.com üzerinden siz de dostunuzun ebatlarına ve beğenilerinize uygun köpek kazağı modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Köpek Kazağı Ne İşe Yarar?

Köpek kazakları, evde ya da dışarıda giyilmesi önerilen ve köpeklerin rüzgardan ve soğuktan korunmasını sağlayan kıyafetlerdir. Kolay giydirilip çıkarılabilirler, sağlıkları için hiçbir zararları yoktur, çamaşır makinesinde belli bir sıcaklıkta yıkanabilirler. En temel işlevleri soğuk havalarda üşümelerinin engellenmesi ve üşüyen dostlarımızın her daim sıcak tutulabilmesidir.

Köpek Kazağı Çeşitleri

Birçok farklı renk ve desende üretilebilen köpek kazakları onların şık görünmesini garantiler. Gün içerisinde giyilebilen bu ürünler dışında banyo sonrası üşümelerini engelleyen köpek bornozu ve gezintiler sırasında hasta olma ihtimallerini azaltan köpek paltosu çeşitleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Fonksiyonellikleri ile dikkat çeken köpek kazakları hem küçük hem orta hem de büyük ırklara uygun şekilde tasarlanmıştır. Farklı ebatları olabileceği için seçim sırasında kapsamlı değerlendirme yapılmalıdır.

Köpek Kazağı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Köpekler için kazak seçimi esnasında ilk olarak boyutları değerlendirilmeli ve onun boyutlarına uygun olanlar arasından seçim yapmalısınız. Böylelikle aşırı bol ya da dar ürünler yerine bedenini ideal şekilde saranları tercih edebilirsiniz. Ürünlerin kullanma talimatlarını, yıkanabilir olup olmadıklarını ve ek özelliklerini de incelemeniz doğru olacaktır.

Köpek Kazağı Fiyatları

Köpek kazağı fiyatları markaya ve ürüne göre değişiklik gösterebilir. Bazıları haşere kovucu köpek kıyafeti sınıflandırmasında yer alıp ek özelliklerle donatıldığından fiyatları bir nebze farklılaşabilir. Petlebi.com'da en uygun fiyatlı ürünler arasından seçim yapabilir, kullanıcı yorumlarını okuyarak dostunuzun konforunu arttıracak o ürünü satın alabilirsiniz.