Tünek

(10)

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Kuş Tüneği

Bakılması ve beslenmesi oldukça konforlu olan kuşlar, evlerde en çok beslenen evcil hayvanlar arasında yer alır. Her ne kadar bakımları kolay olsa da onların da konforlarının düşünülmesi mutlu bir yaşam sürebilmeleri için kritik derecede önemlidir. Psikolojik olarak dengeli ve mutlu olabilmeleri için kafeslerinin çeşitli fonksiyonlara sahip aksesuarlarla donatılması gerekir. Bu aksesuarlar içerisinde en önemlilerinden biri de kuş tünekleridir. Petlebi.com üzerinden Eastland, EuroGold ve Quik gibi kabul görmüş markaların kuş tüneği çeşitlerine ulaşabilir, kanatlı dostunuzun keyifli vakit geçirebileceği bir ortam yaratabilirsiniz.

Kuş Tüneği Nedir?

Kendilerini doğal ortamlarında hissetmelerini kolaylaştıran kuş tünekleri; düz bir zemin izlenimi yaratan, kafeslere pratik bir şekilde yerleştirilebilen, kuşların konup dinlenebilmesi için ideal şartları sağlayan, genellikle düz yapıya sahip kafes içi aksesuarlardır. Her kafeste minimum iki üç tane kuş tüneği olması onların mutlu ve huzurlu olmasını kolaylaştıracaktır.

Kuş Tüneği Çeşitleri

Ahşap kuş tüneği, kumlu kuş tüneği, plastik kuş tüneği, ipli kuş tüneği gibi kuş tüneği çeşitleri arasından kanatlı dostlarınız için en ideal olanı tercih edebilirsiniz. Kuşunuzun türü ve alışkanlıkları doğrultusunda seçeceğiniz bu kafes içi aksesuarların kafese düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olmalısınız. Ürün çeşitleri kafese sabitlenme mekanizmalarını da değiştirebilmektedir. Bu nedenle tercih ettiğiniz kuş tünek çeşitleri özelinde kullanma talimatlarını incelemelisiniz.

Kuş Tünekleri Gerekli mi?

Evet, kuş tünekleri evlerde bakılan tüm kuş türleri için en gerekli aksesuarların başında gelir. Onları doğal ortamlarında hissettiren bu ürünler üretildiği malzeme doğrultusunda tırnaklarının kısalmasını ve bakımlı olmasını da sağlarlar. Aynı zamanda dinlenmeleri, uyumaları ve oyun oynamaları için de ihtiyaç duydukları özellikte bir alan sunarlar.

Kuş Tüneği Fiyatları

Kuş tüneği fiyatları markaya, ürünün imal edildiği malzemeye ve ürün fonksiyonlarına göre değişiklik gösterebilir. Petlebi.com'da en uygun fiyatlı ürünler arasından güvenle tercihte bulunabilirsiniz. Kuş tünekleri haricinde kuş oyuncakları ve gaga taşları gibi kafes içi aksesuarlarını da sitemizden avantajlı tekliflerden yararlanarak satın alabilirsiniz.