Nutri Kedi Konserve Maması

(12)

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Nutri Feline Kedi Konserve Maması

Kedi konserve maması tüketimi patili dostlarımızın vücutlarındaki su dengesinin korunması açısından büyük öneme sahiptir. Kediler binlerce yıllık içgüdüleri sebebi ile günümüzde her ne kadar evcilleşmiş olsalar da durgun suları tehlikeli bulurlar. Bu nedenle de bazı kediler hâlâ çok az su içerler. Pek çok kedinin evdeki musluklardan su içmeye çalışmasının temel nedenlerinden birisi de akan suya karşı daha çok ilgi duymalarıdır. Kedilerin su içme konusunda hassasiyetleri yaş mama tüketiminin zorunlu olmasını gündeme getirir. Haftada birkaç öğün yaş mama tüketen kediler su tüketimi konusunda önemli bir destek almış olurlar.

Nutri Feline kedi konservesi içeriğinde bulunan yüksek hayvansal protein ve yağ oranı ile patili dostlarımızın her zaman kaliteli beslenmesi için gereken sağlıklı besinleri en taze şekilde sunar.

Nutri Feline Hakkında

1997 yılından beri Türkiye'de evcil hayvan mamaları distribütörlüğü yapan Sarmat Ticaret tarafından ülkemize getirilen Nutri Feline, İspanya menşeli bir markadır. Markanın ürünlerinde kesinlikle GDO'lu tahıllara yer vermemesi, katkısız mamalar üretmesi patili dostlarımızın doğal beslenmesini başarılı bir şekilde desteklemektedir. Nutri Feline markasının yaşam evrelerine ve sağlık sorunlarına özelleştirilmiş formüller, de sevimli dostlarımız tarafından beğenilmektedir.

Nutri Kedi Konserve Maması Çeşitleri

Konserve kedi maması çeşitleri ağırlıklı olarak protein kaynağı özelinde farklılaşır. Mamaları yaşam evresine ve özel sağlık gereksinimine göre ayırmak için çok ufak değişikliklerin yapılması gerekir. Nutri Feline gibi tahılsız, GDO'suz, koruyucusuz ve katkısız yaş mama çeşitleri kedilerin özel bir sağlık sorunu olmadığı sürece hepsi tarafından tüketilebilmektedir. Ürünlerde şeker ve gluten bulunmaması hem kilo sorunu olan hem de besin hassasiyeti olan kedilerin de bu mamaları rahatlıkla yemesini mümkün kılar.

Markanın sunduğu yaş mama çeşitlerinde ton balığı, ciğer, tavuk, somon balığı, alabalık, sardalya, tavşan, hindi, kuzu, sığır gibi farklı protein kaynakları tercih edilmektedir. Bu kadar çok seçeceği olan marka en seçici kedilerin bile iştahını kabartacak lezzetler sunuyor. Hayvansal yan ürünlerden gelen proteinleri değil de hayvan etinden gelen yani insan tarafından da tüketebilecek hayvansal gıdaları kullanan marka bu sayede kaliteli protein kaynağını en taze hali ile sunmuş oluyor.

Nutri Kedi Konserve Maması Fiyatları

Nutri Feline konserve kedi maması fiyatları mamaların gramajına, içeriğine, satış adedine ve kampanyalara göre farklılık göstermektedir. Tahılsız, glutensiz, şekersiz ve GDO'suz içeriği ile oldukça kaliteli olan bu yaş mama çeşitlerini patili dostlarınızın beslenme planına gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz. Petlebi.com'dan satın aldığınız tüm mamalar %100 orijinallik garantisi ile size gönderilir. Bir mama alırken ürünün detay sayfasında son kullanma tarihini, içeriğini, beslenme tavsiyelerini ve en önemlisi de evcil hayvan besleyen kişilerin mamaları denedikten sonra yaptıkları yorumları görebilirsiniz. Tüm bu bilgiler ışığında kediniz için en doğru yaş mamayı kolayca seçebilirsiniz.