Felçli Kediye Yardım

Boyka
Boyka

1662 Puan

Arkadaşlar ünüversite öğrencisi bi arkadaşımız eş adında belden altı 1 senedir felçli olan bi kedisi var. Arkadaşımız yılmadan 1 yıl boyunca tuvaletinini bakımını her şeyini elinden geldiği kadar yaptı. 500 Liralık bi ameliyat'a ihtiyacı var ve arkadaşım son sınıf olduğu için aşırı zorluk çekiyor. Aranızda ücretsiz tedavi edicek veteriner, sahiplenmek istiyen iyi bakabilicek bi arkadaşımız yada maddi olarak elinden geldiği kadar destek çıkabilicek yardım sever var mı acaba?


14 CEVAP

Catslove
Catslove

269

veteriner arkadaşım var istanbulda onunla konuşurum

Ogluss
Ogluss

78

Benimde felçli bir kedim var aniden oldu emboli dediler sürünerek gidiyor çok zor arkadaşı anlıyorum ama çok büyük sevaba giriyor Allah ondan razı olsun örnek bir öğrenci ameliyatla düzelebilecekse ne mutlu kedicik için Allah yardım edecek ben inanıyorum.

Boyka
Boyka

1662

Anımal park'ta felçli kedilere fizik tedavisi uygulanıyormuş. Ücret olarak ne kadar bilmiyorum ama aklınızda bulunsun sizlerinde.

HANGİ İLDE VE HANGİ SEMTTESİNİZ ACABA ? HAYSEV SİTESİNDE PAYLAŞABİLİRSİNİZ BANADA BİLGİ VERİN FACEDE PAYLAŞALIM

Boyka
Boyka

1662

Çok sevinirim hocam olumlu cevap gelir inşallah. Arkadaşımın evi kadıköy'de fakat arkadaşınızın iş yeri nerdeyse fark etmez geliriz.

Boyka
Boyka

1662

haysevde yaklaşık 2-3 kere paylaştım hiç bi sonuç elde edemedim.
İstanbul- Kadıköy'de arkadaşım

cansu
cansu

3221

hayır sever bir bayan felçli kediler için ücretsiz engelli arabası üretiyor aklınızda bulunsun belki sahiplenen kişi veya siz almak isteseniz hem sizin hem kedicik için büyük iyilik olur o da dilediği gibi gezer dolaşır ..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=744858502220965&set=a.470176496355835.110426.470080809698737&type=1&theater

tuvaletini bulunduğu yeremi yapıyor yoksa sürünerk rasgelen tyeremi yapıyor . ? Bunu öğrenmek istiyorm :(

Boyka
Boyka

1662

Sürünerek rastgele yapıyor malesef :S

patipati
patipati

88105

Şayet Ankara'da yaşıyorsanız Kurtuluş parkında tedavi merkezi var. Durumu anlatın yardımcı olurlar. Ayrıca kedi bez bağlansa olurmu acaba? Bildiğim kadarıyla pamukla poposunu dairesel hareketlerle ovarak çiş yaptırıyorlar.

Boyka
Boyka

1662

İstanbul'da yaşıyor arkadaşım gitmediği yer kalmamış ama maddiyat konusunda haliyle yetişemiyor. Bez denediler işede yaradı ama maddi olarak dediğim gibi sıkıntı yaşadı. Ben bi çok kez bel kısmından hafifçe bastırarak çişini yaptırdıklarını gördüm.

TURUNC
TURUNC

229

arkadaşlar benim kedim de felç oldu. çok mutsuzum. 2 gündür uyuyamıyorum 3 tane ağrı kesici içtim başım çok fena ağrıyor. kedimin felç olmasına ben sebep oldum. vicdan azabından ölüyorum allah rızası için yardım edin. konuyu burada yazdım. http://www.mihav.com/forum/kedi-sorunlari/kedim-felc-oldu-lutfen-yardim-edin-50463/#post275010

Therumeysa
Therumeysa

2294

Istanbul buyukcekmecede empati veteriner klinigi var eger sokaktan sahiplendiginizu soylerseniz belki kardimci olabilirler empati bi yardim kurulusu sanirim bi sansinizu deneyin derim

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Turunç "kedimle öğreniyorum" adlı blog sahibinin kedisi de balkondan düşüp felç oldu.Sanırsam kendi tedavisiyle şuan koşup oynuyor. Ona sorun. Kullandığı vitaminlerden birinin Gimpet Multivitamin Pastle olduğunu ve kedisinin 10. Gün de ilk adımını attığını yazmıştı..Size yardımı olacaktır..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 10132 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR