Köpek Ği Hangi Mama Onerisiniz

bersu
bersu

229 Puan

Köpeğe mama en sağlıklı olan hangisidir

12 CEVAP

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Pro plan, royal canin markaları iyidir. Zaten köpeğiniz cins ise onlara göre de bazı mama markaları alt ürün olarak cinse göre çıkarır mama. Bütçenize göre iyi mama bulabilirsiniz ama biraz iyi bütçe olmalı çok da düşük alınan mamalar besin değeri açısından baya eksik oluyorlar.

Puppy730
Puppy730

112805

Bu mamalar tahıllı ama. Köpeğiniz için zararlı olur. Royal canin maması en kötülerinden. Maliyeti düşürmek için en kalitesiz malzemeleri kullanıyorlar. En iyi mamalar Orijen ve Acana. Ama her köpeğe her mama iyi gelmez. Tahılsız Acana diye arama motoruna girerseniz mamaları inceleyebilirsiniz.

Zaraki2
Zaraki2

852

Pro plan natures logic orijen royal canin bynature acana

selenn4
selenn4

954

Hills

Zaraki2
Zaraki2

852

ayn royal canını yazdım ama bende tercih etmem ucuz mama almayın

GOZDEMAYLO
GOZDEMAYLO

396

orijen

zeynosece
zeynosece

2898

Bene fit de güzel. Hem türk maması

Acana ve Orijen dünyanın en iyi mamalarını üretiyor imkanınız varsa bu markaları tercih edin ProPlan ve RoyalCanin'de güzel markalardır köpeğiniz severek yer eminim

Gofretsla
Gofretsla

116585

acana ya da orıjen neden türkiyede 2 kilosuna 70 tl vereyimki? ben yurtdışından 6 kilosunu 88 tlye arkadaşım alıyor bende aldım. royal canını sokaktaki kedilere verdim şimdi geçiş yapıyoruz royal canın iyiydi ama proplan,hılls,royal canın güzel markalar değil hatta berbat.. kullanma goody ver daha sağlıklı(tabiki goody kulanma ama royal c,hılls ,proplanı kötüleştirdim yanlış anlama kesinlikle kullanm goody

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Gofretsla
Yurt dışından bir alışveriş sitesi kullanarak mı alıyorsunuz? Öyle ise sitenin adını söyleyebilir misiniz?

ovulkayaalp
ovulkayaalp

166

Ben de kızıma mama vermeden önce çok araştırdım. Protein oranı yüksek diye Acana aldım ancak veterinerim yüksek proteinin alerji yapabileceğini söyledi. O nedenle 3 aylık kızım için acana puppy ve proplan puppy i karıştırıp veriyorum. Böylelikle proteini daha dengeli alıyor. Günlük 10 gr acana (%70 protein), 40 gr Pro-plan alıyor.

corcx
corcx

483

Kendi çocuğunuz olsa günde sadece 1 ekmek yada 1 domates ve 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynirle mi beslerdiniz ? Oda sizin çocuğunuz sayılır ve bence en iyisini vermelisiniz 1-)orijen 2-)acana içeriklerine baktığınız zaman anlayacaksınız demek istediğimi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1503 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77421 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR