Kediniz Nerede Uyuyor?

ozgesahinn
ozgesahinn

108368 Puan

Merhaba arkadaşlar. Kedilerinizi nerede yatırıyorsunuz geceleri bi odada mı kalıyor yoksa onlarla mı uyuyorsunuz ? uyuyorsanız bir sorun yaşadınız mı yanlışlıkla zarar vermek gibi ?

44 CEVAP

polo
polo

9117

az önce arkadaşımla bu konuyu konuşuyordum evin her yerinde bir sepet bir minder yerde yatmasın diye ama beyefendi gündüz sehpa masa gibi sert yerlerde uyuyor geceleri yatak odasının kapısının önünde sabahın köründede suratımın tam ortasında uyumayı tercih ediyor beni çıldırtıp yanıma yatıyor kediler çok atik ve dikkatli hayvanlar o nedenle uyurken ona zarar veremezsiniz anında tüyer 10 santim ileri yatar....

mEhLikHhE
mEhLikHhE

1862

Paşa gönlü bilir vallahi özenle bir yere yatırsanız bir süre sonra kalkıp istediği yere yatacaktır

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

polo nun dediği gibi birlikte yatsanız bile en ufak bir tehlikede hemen kalkıp başka bir tarafa yatıyorlar. Ben de kedimle beraber uyuyorum ya boynumda ya kolumun üzerinde ya da kafamda uyuyor :) Çok kıpırdarsam rahatsız olup ayağımın ucuna geçiyor :) Kendi yatağı da var minderleri de var. Onlarda gündüzleri uyuyor genellikle.

burtex
burtex

2320

benim mayıs gündüzleri ki ben evdeysem oturma odasının her yerinde cam önü yemek masası tek kişilik koltuk yada kanepenin kol koyma yerinde uyur geceleri yatakta benim ayağıma değecek bir şekilde yatar bazı gecelerde göğsümün ve karnımın üzerinde yattığı da olur. ama eylül gündüzleri ben evdeysem çenemin altında yada omzumda rahatsız olursa kaloriferin önünde bulunan sepet yatağında yada mayısın tepesinde ama geceleri battaniyenin altında kafası yastıkta yastığın tepesinde yada yüzümde uyur :D ben mayısta bir defa unutup üstüne yatıyodum bir miyavlamayla kaçmıştı :DD

fatmatina
fatmatina

10460

Benim Tinamda özgür olanlardan gündüzleri yastığımda kıvrılır yatar geceleri ben yatağa geçince de yatağa zıplar bir şekilde bana yakın olabileceği bir yerde uyur bazen direk yüz yüze bakar vaziyette kolumun üzerinde uyuyor bazen bacaklarımın hemen yanına kıvrılıyor ama bir şekilde patisi kafası veya herhangi bir yeri bana değmeli sanırım hissetmek istiyor yoksa rahat etmiyor:)yatağında çok nadir yatıyor ama ben üşütür korkusuyla yatağına yatsın istiyorum bu yüzden yeni yatak aldım ama bakalım umarım sever:)

benim kedim her yerde yatar fark etmez bende izin veriyorum

tugba35
tugba35

426

Pencere önü yatağında :D dışarıdaki kedileri, köpekleri izleye izleye uyuyor kerata :)

Neussos
Neussos

993

Harikayanadur. Veterineriniz saçmalamış. Kediden insana geçebilecek çok nadir güçlü virüsler vardır ki zaten bu virüslerin çoğu geçmesin diye kedilere aşılar vurulur. Onun dışındaki çoğu virüs vücut ısısı farkından barınamaz. Bir insan vücut ısısında barınan virüs kedinin vücut ısısının yüksekliğinden ona geçse bile yok olur. Kedide bulunacak virüsler çok yüksek ısılara alışık olduğundan da bizim vücut ısımız onlara uygun gelmez ve vücut bağışıklığımızda tutunamazlar. Bu nasıl bir salaklıktır ya... Yılın belli zamanları hastalık zamanlarıdır. Bazı insanlar bu dönemde kendileri grip olduktan sonra kedileri falan grip olunca cahilce ay gribim geçti derler ya. Aynı o cahillikte konuşmuş. İşte böyle eğitimi yerler altında insanlara emanet etmek zorunda kalıyoruz evlatlarımızı. Yazıklar olsun.

hazalsenol
hazalsenol

10389

Benim uyanık olduğum zamanlarda kanepenin üzerinde uyuyor. Ancak akşamları ısrarla koridorda halının üstünde uyuyor. Üşütecek diye korkuyorum ancak yapacak bir şey yok. Yatağında yatmıyor:(

Nayeli
Nayeli

2785

canı nerde isterse orda.eeee ev onun ben misafir dimi:)
her gece yanıma geliyor benle uyuyor. benle kalkıyor. bana zararı olmadı.benim de ona zararı olmadı.

Didemseren
Didemseren

242

Genelikle yatağımda benimle birlikte uyuyo sabahları ise çamaşır sepetinde veya kutuda oluyo ne kadar yumuşak yer yapsanda canı neresi isterse orda

Neussos
Neussos

993

İki kedimle de beraber uyuyorum. Biri başımda yatıyor diğeri ayaklarımda. Belli süre sonra kuş uykusu gibi en ufak şeyde uyanma moduyla uyumayı öğreniyorsunuz. Ben çok bir o yana bir yana dönen insanımdır yatarken ama onlar sayesinde fazla hareket etmeden uyumayı öğrendim. Bazen uykusuz gibi kalktığım oluyor ama onların benimle olması çok daha önemli geliyor bana. Şu zamana kadar bir kaza olmadı en fazla çok derin yatıp ani kalkışlarımda ayağımda yatan kızım sinirleniyor hareket ettim diye kalkıp gidiyor, sonra geri geliyor.

schindler123
schindler123

3095

Benim yatağında,ailemin yatağında,çalışma masamda,giysi dolabında,balkonda,tavuk kumesinde kumru yakalamaya çalışırken unutup follukta,ağaçların altında,ağaca tırmanıp dalında uyuyor.Her an her yerde:)

mEhLikHhE
mEhLikHhE

1862

Paşa gönlü bilir vallahi özenle bir yere yatırsanız bir süre sonra kalkıp istediği yere yatacaktır

Gofretsla
Gofretsla

116585

ben yıllardır sokaktaki 23 kediye bakıyorum tabi bunlar yetişkinlerin sayısı yavrular ise 15 tane var sokak kedileri değiller aslında aşılarının hepsini yaptırıyorum yavrular yaşlı kedimiz kara ve 1 tane yetişkin kedimiz maya yavru köpeğimle beraber uyuyorlar köpeğim tekli bir koltukta kalıyor birbirlerine sokulup uyuyorlar diğerleri ise banyoda salonda tepemde kapının arkasında uyuyorlar ama sabah 21 kedide üstümde uyuyor ağırlıklarını siz düşünün zaten gündüz geziyorlar akşam geliyorlar bazen hepsi evde kalıyorlar bizim uyuma maceramızda böyle oluyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 16929 Görüntüleme
  • 44 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77421 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR