Kedimin Gece Boynumda Uyumak İstemesine Nasıl Engel Olabilirim?

tugcerkovan
tugcerkovan

756 Puan

Kedimi yatak odamızın dışında bırakınca sabaha kadar vaauuvv vaauuv diye kulak tırmalıyıcı bir sesle bağırıyor, içeri aldığımda ise ayak ucumda uyumasını istiyorum ama boynuma girip boynunu boynumun üstüne koyup mırlıyor, öyle de ben rahatsız oluyorum ve bu sefer salona vs. kilitlemem gerekiyor onu ve üzülüyorum rahat edemiyorum. Ayak ucuma alışması için nasıl bir yol izleyebilirim? Kedim 6 aylık.

9 CEVAP

Jacqueline
Jacqueline

4451

Aksine bende Minik & Bıdık oğluşum olmadan yatamam. Kesinlikle yanak-yanağa, koyun-koyuna hatta nefeslerini hissetmeliyim onlarsız asla uyukunun tadı yok. Minik özellikle patisini avucuma koyar. . Mırlamaları en güzel terapi. Çok nadirde olsa yanıma gelmediklerinde özellikle oldukları yerden gider alırım :)

polo
polo

9117

o süre en fazla 15 veya 20 dakika sürüyor o rahatlayınca ve sizi rahatlattıgını düşününce kalkıp gidiyor zaten onlar için rahatlık ve konfor önemli başlarda poloda öyleydi ben yataga gidince beni uyutmadan tepemden inmedi kaç defa o mırlama sesi baş agrımı geçirmiştir büyüdükçe uzaklaşıyorlar şimdi bekliyorum gelsin diye ama arada bir yapıyor sadece açıkcası ben alıştım ve gelmeyince üzülüyorum sizde uyumadan bir 10 dakika ona ayırın o gider yatar zaten

polo
polo

9117

hem ayrıca o size sokulmaları size olan sevgisinin göstergesi kedim yanıma gelsin kendini sevdirsin diye taklalar atan hayvan severler var kitlemeyin yazıktır bi kaç ay verin ona sabırla

tugcerkovan
tugcerkovan

756

İnanın bende çok seviyorum onunla uyumayı. Benimki ama saçım uzun olduğu için saçıma o kadar düşkün ki, sürekli saçımın üstünde yatmak istiyor, karanlıkta koklayıp koklayıp saçımı buluyor ve üstüne yatıyor. bu nedenle kronik boyun ağrım oluştu. haftaiçi 12 de yatıp 6 da kalkması gereken bir insanım. Önerinizi dikkate alıp ama uygulamaya çalışacağım.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Jacqueline aynı şekilde bende :) kedim olmadan ben de uyuyamıyorum :)

tugcerkovan
tugcerkovan

756

İnanın bende onunla uyumaktan çok keyif alıyorum ama çok ağır şişman bir çocuğum var ve poposunu boynuma tak diye yatırıp bütün ağırlığını verdiği için kronik boyun ağrısı oluştu. Biraz kenara kaysam yastığımın tümüne yayılıyor ve ben kaç gece uyandığımda kafam yastıksızdı. Benim sağlığım nedeniyle onsuz yatmam gerekiyor yoksa bende onla uyumak için can atıyorum

tugcerkovan
tugcerkovan

756

evet eşim bana gelsin ben rahatsız olmuyorum diye takla atıyor ve hep bana sokuluyor.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Ben aksamlari yatak odasina almiyorum alistirdim sabahlari aliyorum bol bol mirliyor kafamda cok da guzel oluyir bir 10 dakika o sekidle geciyor sonra mamasini veriyorum. Aksamlari odaya almamayi alistirin illa alisir. Ama sabahlari mutlaka alirim en guzel alarm o cunku mutlu uyanmami sagliyor sabah hemen kapiyi acip tekrar yatiyorum. Evde baskasi varsa sizdeb once uyanan sabah odanin kapisini acmasini isteyin en guzel sekilde uyanmanin keyfini cikarin.

tugcerkovan
tugcerkovan

756

Evet bende o şekilde alıştırmak istiyorum, aslında bir kaç denedik onu sabah kendini çok sevdirmek istiyor ve bende mırmırmır seviyodum onu. Bu gece bağırma sorunu olmasa o şekilde alıştırmak istiyorum. Galiba birkaç gece sabredersem alışır bağırmamaya.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1406 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR