Ayrılık

Begmkoc
Begmkoc

254 Puan

Kedimiz bebekliginden beri bizimle kalıyordu ve mecburen sağlık sorunlarım yüzünden sahiplendirmek zorunda kaldım , ve kedimiz bizi arıyomudur üzülür mü biz çok zor ayrıldık ve aklımız kalıyo çok iyi bakıldığınıda biliyoruz açaba bizi özler mi

3 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kedim eski sahibi de bebekliğinden beri bakıyordu. Sonra sizin gibi sağlık sorunları yüzünden bana sahiplendirdiler.
Alışma süreci çok sıkıntılı ve veterinerlerde geçti. Ve 3 ay sürdü.
Sahiplendiğimde 8 aylıktı.
Sizde hassas ve size çok düşkün bir kedi değilse bu kadar sorun olacağını sanmıyorum. Aileye çok fazla sıkmamalarını söyleyin. Kendi haline bıraksınlar.
Birde bu aile gerçekten güvendiğiniz iyi insanlar mı? Takip şartınız var mı?
Arayıp sorsanız içiniz rahat eder diye düşünüyorum

tika_waylan
tika_waylan

13980

Kopekler yemeden icmeden kesiliyor bazen ayrilikta mahvoluyorlar sahiplerini ozluyorlar. O yuzden kopek sahiplenmeden once en az 2 kez dusunmek lazim asla birakmamak lazim.
Bildigim kadariyla kediler ise evlerini ozluyor cunku kediler yasadiklari eve baglaniyor ev sahibine degil. Benim kedim de baska bir evden geldi ama cabuk uyum sagladi. Kedinin yeni sahipleri ona olabildigince esnek davransin alisma surecinde butun evde gezip her yeri koklamasina alismasina izin versin eger yatak odasi ve mutfak yasak olacaksa da ilk gunler olmamali zamanla olmali eve alismasi lazim. Odul mamalari, gimpet vitaminler ile yakinlik kurmaya onunla oynamaya calissinlar. Siz de kedinin takibini yapin. Bazen zaman alabiliyor cok duydum istahsizlik yasayan, tuyleri dokulen kediler ama zamanla asilir sorunlar. Saglik probleminizden dolayi cok gecmis olsun umarim kedicik yeni ailesiyle mutludur.

Begmkoc
Begmkoc

254

Çok teşekkür ederim evet kedim iyi bir ailede bunu biliyorum sürekli fotoğraf ve video istiyorum ben ankarada yaşıyorum kediyi konyaya gönderdik umarım alışir bu duruma çok üzülüyorum teşekkür ederim tekrardan ilgilendıginiz için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1650 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR