10 Aylık Tekir Oğlum

Burcu5
Burcu5

172 Puan

ankara içi kedime disi kedi ariyorum yardimci olursaniz sevinirim

10 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kızgınlığa girmesi çifleşme olgunluğuna geldiği anlamına gelmiyor. Erkek kediler çifleşme olgunluğuna 18 aylık iken ulaşır.
Kedilerde babalık duygusu hiç yoktur.Çifleştiği
dişi ile tekrar çifleşmek yavruları öldüren erkek kediler vardır. Zamanı geldiğinde çok rahat bir şekilde kendi kızıyla çifleşebilirler. Ayrıca doğan yavrulara ne olacak? Sizin ki doğurmuyor diye yavrular üzerinde sorumluluğunuz olmadığını düşünmeyin. O yavruların başına bir şey gelirse suçlulardan birisi de siz olacaksınız

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bir hayvan sever olarak her hayvanın iyiliği beni ilgilendirir ve siz söylemeden söyleyeyim,evet sizin kedinizin iyiliğini sizden çok düşünebilirim. Burada size doğru olanı söylüyoruz.İşinize gelmiyor ki anlaşılan hemen tırnaklarınızı çıkartınız. Kediler hakkında biraz araştırma yapsanız yazdığım şeyleri her yerde görürdünüz.Forum açıp yardım isteyen sizsiniz.
Burada hiç kimse size daha yavru olan kedinizi çifleştirmek konusunda yardımcı olmaz.Ayrıca dişi kedi sahibi olsanız belki tüm yavrulara bakacağınıza inanırdım ama erkek kedi sahibisiniz işte.Umarım gerçekten beni yanıltır ve tüm yavrulara iyi bir şekilde bakarsınız.Size son sözüm bu

tika_waylan
tika_waylan

13980

Kedilerde babalik mi var yahu insan mi bu kedi kedi.
Allaha askina biraz arastirin ogrenin. Baba olsun istemek nedir yahu gerekten arastirin ogrenin kedilerde babalik duygusu olmadigi hatta kimi zaman erkek kedilerin yavru kedileri bogabilecegi( cok cok kucukke geerli bu sebebi ileride rakibi olmamasi)

Jacqueline
Jacqueline

4451

Hergün bir tane çıkıyor , dişi kedimi çiftleştiricem annelik duygusunu yaşasın, şimdi de erkek kedim babalık duygusu yaşasın çıktı !!! Sizleri seçiyorlar mı sadece konu olsun diye ? Bin kere söyledim-bin kere yazdım .. Hayvanlarda annelik duygusu sadece emzirme dönemi bitene kadardır. Babalık diye bir duygu hiç yoktur !!! Yavru istiyorsanız sokakta binlercesi var, Aç kalanlar-soğuktan donanlar-araba altında ezilenler-İnsanların yaptığı eziyetler !!! Çok istiyorsanız bebek sokaktan alın kurtarın !!! Kedinizi 1-2 ay içinde kısırlaştırın , sağlıklı ve uzun ömürlü olsun !!!

tika_waylan
tika_waylan

13980

Dolfacepersian yazmis her seyi aslinda butun yazilanlari okumamistim.
Bakin, butun hayvanseverler butun kedilerin kopekelrin iyiligini ister sizin evcil hayvaniniz ya da degil.
Ayrica bu sadece kedinizn degil sizin iyiliginiz icin. Size de zor 6 yavruya bakmaniz yuzlerce liralik mama ve kum masraini ya da hrpsinin ic dis parazit karma asilari veteriner muayenelerini gectim manevi olarak da zor yavrulari sahiplendirmek cok zor tekirleri. Su an boyle bir durumda olmasak yani her yavru rahat yuva bulsa ama inain bu kolay degil. Su an biz3 kiziyorsunuzdur ahkam kestigimiz icin ama bu sizi kirmak ya da sinirlendirmek degil dogru karari vrmenize yardimci olmak sizin ve kediniz icin iyisni istedigimiz icin. Isterseniz bunu veerinerizle konusun ve o size daha detayli anlatsin iciniz rahat etsin.

tika_waylan
tika_waylan

13980

6 tane yavrusu olunca yavrulari ne yapmayi dusunuyorsunuz.
Kisirlastirma onun sagligi icin daha iyi

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kediniz çifleşmek için çok küçük. Ve erkek kedi her zaman kızgınlıktadır.. Çifleştirmeniz kızgınlık belirtilerinin azalmasına neden olmaz. Onun psikolojik ve beden sağlığı için kısırlaştırmanız en iyisi.

Burcu5
Burcu5

172

veterinerimiz artik ciftlesme zamaninin geldigi soyledi yaptigi hareketlerde bunu gosteriyo ama biz oglumuz once baba olsun sonra kısırlaştırırız ama biz yavrulari olsun istiyoruz

Burcu5
Burcu5

172

birincisi bizim ne yaptigimiz sizi zerre kadar ilgilendirmez ikincisi biz yavrularin hepsine bakicaz anladinizmi

tika_waylan
tika_waylan

13980

Eger kedinizin kisirlastirmayi engelleyen bir sorunu varsa bu sebeple operasyonu istemezseniz e onun kizginlik donemi sizin icin gercekten zor geciyorsa anlarim ve bunu acaba nasil cozulebilir en makul uygun sekilde diye dusunebiliriz ama sirf baba olsun diye olmamali bu umarim derdimizi anlatabilmisizdir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1407 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR