Barınaktan Sahiplendiğimiz Köpeğimizin Cinsinin Ne Olduğunu Merak Ediyoruz.

akindeniz
akindeniz

277 Puan

göz sorununu vardı. ufak bir operasyonla düzelttik, aşılarını yaptırdık, Genellikle uyurken çok güçlü olmakla birlikte sürekli titreme gibi karın hareketleri oluyor. bir de 2 aydır beraberiz hiç havlamıyor. bunların sebebi ne olabilir bilen arkadaşlar aydınlatırlarsa memnun oluruz.


8 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Terrier gibi gorunuyor. Ama tabi veteriner daha iyi bilir. Kiyamam barinakta kimbilir neler yasadi ondan titriyordur zamanla duzelir zaten veterinere goturmussunuz bir saglik problemi hani Allah korusun genclik hastaligi falan olsaydi anlardi. Benim kedim bile titriyor uyurken bazen ve degisik sesler cikariyor. Birkac kisiye de sormustum ruya goruyorlarmis ondan oluyor denildi.
Cok guzel bir kopek insallah sagliklo guzel bir omru olur barinaktan bir can kurtarmissiniz ne guzel bir sey yapmissiniz Allah sizden razi olsun ona sicak bir yuva ve sevgi vermissiniz barinaklarda genelde soguk taslarin ustunde yatarlar i taslar temizlenir ve onlar islak zeminde de yatmak zorunda kalirlar. 2-3 kopek ayni bolmede kalir kimi zaman kavga ederler. Mihtemelen travma yasamistir, kan tahlillerinde bir sorun yoksa asilari yapildiysa ben saglik probleminden cok psikolojik oldugunu dusnuyorum ama siz gene veterinerinize mutlaka arayip sorun danisin ki iciniz rahat etsin.

Gofretsla
Gofretsla

116585

kırma köpekler daha güçlü oluyorlarmış......

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Safkan köpeklerin olduğu gibi melez köpeklerinde karakterleri birbirinden farklıdır. Yani kısacası cinsi ne olursa olsun her köpeğin karakteri birbirinden farklıdır. Bu yüzden onun karakterini öğrenip ona göre davranmalisiniz

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Barinaktaki her köpek gibi travma yaşamış belli ki. Titremeler sadece uyurken mi oluyor?

Gofretsla
Gofretsla

116585

KANİŞ YADA TERRIER KIRMASI BUNU BİZLER PEK BİLEMEYİZ..... BÜYÜK BİR İHTİMAL TRAVMA YAŞAMIŞ TİTREMELER İSE(RÜYA,TEDİRGİNLİK,HİSLER,TRAVMA,HASTALIK,ÜŞÜME OLABİLİR. BİRDE KALORIFERİN YANINDAN YATIRMAYI DENEYİN BAKALIM TİTİREMESİ GİTCEK Mİ

akindeniz
akindeniz

277

Yorumlarınız için teşekkür ederim.uyurken daha kuvvetli oluyor normalde de titremeler var. Veteriner genel tedavisinde sorun yok dedi. ama ben gençlik hastalığı mı acaba diye korkuyorum. bugün ilk havlama sesini duyduk. komşumuz kapı önünde sevmeye çalışınca ona havladı bir kere başka yokk. Cinsini merak etmemiz de karakter, davranış vb. özelliklerini öğrenip ona göre davranmak , ilgilenmek ve sorun yaşamamasını sağlamak içindi. Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.

AdaMira
AdaMira

2322

Terrier. Havlamama sebebi ailesinde çok mutluğu ve ya rahat olduğu olabilir diye biliyorum.

Holosko
Holosko

624

Terrier bence

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1029 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR