Taşınabilir Mama ve Su Kabı

(18)

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Taşınabilir Mama Su Kabı Köpek

Taşınabilir köpek mama kabı ve taşınabilir köpek su kabı dostlarımızla yaptığımız seyahatlerde veya katılım sağladığımız dış mekan aktivitelerinde konfor sunan ürünlerdir. Bu fonksiyonel köpek ürünleri sayesinde mama yeme ve su içme ihtiyaçları en hijyenik şekilde karşılanabilir. Özellikle yaz aylarında uzun yürüyüşlere çıkıldığında, sıcak havanın etkisiyle susayan ve dışarıda uzun zaman geçirildiğinde acıkan köpekler taşınabilir mama ve su kapları sayesinde konforlu zaman geçirebilirler. Petlebi.com'da Trixie, Ferplast ve Pawise gibi ünlü markaların farklı özellikteki ürünlerine erişebilir, ürünler hakkında yapılan kullanıcı yorumlarını okuyabilir, ailenizin sevimli üyesinin ihtiyaçlarını ev dışında da karşılayabilirsiniz.

Taşınabilir Mama Su Kabı Ne İşe Yarar?

Köpeklerle çıkılan seyahatlerde araçların mola vermesi her zaman mümkün değildir. Bu gibi bir durumda dostlarımızın yeme ve su içme ihtiyaçlarının karşılanması adına portatif mama su kabı ürünlerinin konforuna başvurulabilir. Aynı zamanda uzun yürüyüşlere çıkılacağında, kampa gidileceğinde ya da dış mekan aktivitelerine katılım sağlanacağında da onların temel ihtiyaçlarının hijyenik bir şekilde karşılanması da bu ürünlerle mümkün olur.

Taşınabilir Köpek Mama Su Kabı Çeşitleri

Birçok farklı renkte ve tasarımda üretilen taşınabilir köpek mama su kabı çeşitleri yüksek ölçüde fonksiyonellik sunan ürünlerdir. Araç yolculukları sırasında meydana gelen salınımlarda suyu dışarıya taşırmayan, katlanabilen veya kapaklı ürünler; genişlikleri ve hacimleri doğrultusunda tercih edilmelidir. Üretim malzemeleri ürünlerin saklanabilme koşullarını etkilediği için eğer yer kaplaması istenmeyen alternatifler isteniyorsa silikondan üretilen ve katlanabilir özellikte olanlara yoğunlaşılmasında fayda vardır.

Taşınabilir Köpek Mama Su Kabı Fiyatları

Taşınabilir köpek mama su kabı fiyatları markaya, ürün ebatlarına ve ürün malzemesine göre değişiklik gösterebilir. Petlebi.com'da en uygun fiyat tekliflerinden yararlanarak siz de patili dostlarınızla keyifli ve konforlu zamanlar yaşayabilirsiniz.