Whiskas Kedi Maması

(4)

1958 yılından bu yana kedilerin sağlıklı ve dengeli beslenmesi adına onlara özel lezzetli mamalar üreten marka; yaş ve kuru mama ürün alternatifleri ile hayvanseverlerin kalbini kazanmayı başarıyor. Yavruluk ve yetişkinlik dönemlerindeki sağlık gereksinimlerinin tümünü karşılamayı hedefleyen Whiskas kedi maması çeşitleri farklı formülasyonları ile onların yaşam yolculuklarının tamamında yanlarında olmayı hedefliyor. Kümes hayvanlı, tavuklu, kuzu etli, tavşan etli ve sığır etli gibi zengin içeriklere sahip olan ürünleri sayesinde dostlarımızın atalarından kalma lezzet çeşitliliği gereksinimleri başarılı bir şekilde karşılanabiliyor. Petlebi.com’un %100 orijinal ürün garantisi ve ödeme yöntemleri çeşitliliğinin avantajlarından yararlanarak siz de tüylü dostunuz için en uygun Whiskas kedi maması ürününü bulabilir, sitemizdeki yorumları değerlendirerek tercihlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Devamını Göster »

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Whiskas Kedi Maması

Patili dostlarımızın beslenme ihtiyaçlarının ideal şekilde karşılanması sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için büyük bir öneme sahiptir. Eğer bir kedi doğumdan itibaren gereksinimleri göz önünde bulundurularak beslenirse yaşayabileceği pek çok sağlık sorunu için önlem almak mümkündür. Bu nedenle her zaman sevimli dostlarımız için en doğru mamaları almayı isteriz. Ancak doğru mama seçiminde ön planda tutulması gereken pek çok farklı değişken bulunmaktadır. Kedinin hangi yaşam evresinde olduğu yani yaşı; genel sağlık durumu, kısırlaştırma operasyonu geçirip geçirmediği, hamile olup olmadığı gibi pek çok faktör mama seçiminde etkilidir.

Whiskas kedi maması çeşitleri yavru, yetişkin ve kısırlaştırılmış kediler için özel olarak hazırlanan formüllere sahiptir. Lezzeti ile pek çok kedinin beğenisini kazanan marka aynı zamanda özel mama tanesi tasarımları ile de kedilerin her yaşam evresinde aynı iştahla beslenmesini de mümkün kılmaktadır.

Whiskas Hakkında

1936 yılında Kal Kan adıyla kurulan Whiskas günümüzde dünyanın en çok bilinen markalarından bir tanesi. Los Angeles, California'da kurulan marka 1958 yılında İngiltere'de Whiskas adıyla satılmaya başlandı ve Avrupa'ya da bu isimle girdi. 1968 yılında Mars tarafından satın alınan Whiskas yine aynı markanın evciller için mamalar üreten Pedigree markası altında hayatına devam etmektedir. 1989 yılında markanın Amerika'da da Whiskas adını alması ile beraber Kal Kan ismi tamamen geride kaldı. 1999 yılında firma ilginç bir reklam kampanyası yaptı. Geelong Futbol Kulübü ile yapılan anlaşma sonrasında bu kulübün oyuncusu Garry Hocking adını Whiskas olarak değiştirdi. Firma ayrıca yine 1999 yılında Amerikan televizyonlarında ilk kez kediler için reklam yayınladı. Bu reklamda su altında yüzen balıklar yer alıyordu. Firma daha sonra bu reklama tepki veren kedilerin videolarını yayınladı. Bu farklı tanıtım kampanyaları firmanın adını daha fazla duyurmasını sağladı. Günümüzde Whiskas sadece evcil hayvanlar için mama üreticileri arasında popüler değildir firma aynı zamanda dünyanın en çok bilinen markaları arasında yer almaktadır. Kediler için kuru ve yaş mama üreten firma ülkemizde de çok bilinen markalar arasında yer alıyor.

Whiskas Kedi Maması Çeşitleri

Whiskas kedi maması çeşitleri yavru, yetişkin ve kısırlaştırılmış olarak 3 ana kategoride sunulmaktadır. Yavru kedi maması içeriği kedilerin büyüme dönemindeki yüksek beslenme ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. 2 aydan itibaren 12 aya kadar kullanılabilen bu formül içeriğinde kedilerin bağışıklık sistemi için önemli olan E vitamini ve taurin yer almaktadır. Yavru kedi gelişiminde iskelet ve diş gelişimini destekleyecek seviyede yüksek kalsiyum içeren mamalar aynı zamanda yavrular tarafından kolay tüketilebilmeleri için küçük taneciklerle sunulur.

Whiskas yetişkin kedi maması içi yumuşacık dolgulu tane yapısı ile seçici kedilerin bile beğenisini kazanan ürünler arasında yer almaktadır. Mama içeriği kedilerde zamanla ortaya çıkan üriner sistem sorunlarının önüne geçmek için özel olarak formüle edilmiştir. Mama tanelerinin tasarımı kedilerin ağız ve diş sağlığının korunmasına destek olur. Whiskas kısırlaştırılmış kedi maması çeşitleri de operasyon sonrasındaki değişen hormonal dengenin etkilerine göre yeniden formüle edilen içeriklerle sunulmaktadır. Daha az kalorili olan bu mamalar aynı zamanda sindirim sistemini desteklemek ve tokluk hissi yaratmak için yüksek lif de içermektedir.

Hangi Whiskas Maması Tercih Edilmeli?

Mama tercihi kedinin yaşına ve özel gereksinimlerine göre yapılmalıdır. Sonrasında ise patili dostlarımızın damak zevkini göz önünde bulundurmamız gerekir. 12 aya kadar eğer kısırlaştırma operasyonu yapılmadıysa yavru kedi maması ile beslenme en doğrusudur. Sonrasında yetişkin kedi mamasına geçiş yapılmalı, bu dönemde hamilelik meydana gelirse yavru kediler için özel formüllere annenin beslenme ihtiyaçları artacağı için geri dönülmelidir. Kısırlaştırma operasyonu ile birlikte de kısırlaştırılmış kedi maması kullanımına geçilmelidir. Whiskas mamaların içeriğinde sığır, tavuk, ton balığı gibi protein kaynakları bulunur. Bu noktada mama çeşitlerine bakarken son adımda patili dostlarımızın damak zevkini göz önünde bulundurmak mümkündür.

Whiskas Kedi Maması Fiyatları

Kedi maması fiyatları pek çok farklı değişkene göre farklılık göstermektedir. Whiskas ürünlerinde yaşam evresine ve sağlık durumuna bağlı değişen içerik ve ambalajlama fiyatların değilmesinde etkilidir. Petlebi.com'dan satın alacağınız tüm Whiskas mama çeşitlerinin orijinal olduğundan emin olarak alışverişinizi yapabilirsiniz. Gıda saklamaya uygun şartları yerine getiren depomuzda bulunan mamaların son kullanma tarihlerini de sitemizdeki ürün detaylarında bulabilirsiniz.