N&D Yavru Kedi Maması

(6)

Yüksek oranda protein içeren tahılsız kuru mama dendiğinde akla ilk gelenlerden biri olan ND yavru kedi maması çeşitleri, minik dostunuzun gelişim ihtiyaçlarını karşılamak adına tercih edebileceğiniz en iyi alternatifler arasında yer alıyor. N&D yavru kedi mamaları sindirim sistemine, sinir sistemine ve bağışıklık sistemine destek sunarken aynı zamanda dostlarımızın lezzet farklılığı beklentisini de fazlasıyla karşılıyor. Yüksek kalitede ham protein haricinde A vitamini, folik asit, B12 vitamini, beta karoten, C vitamini, E vitamini, yeşil çay özü ve çeşitli antioksidanlar barındıran ND yavru kedi mamaları Petlebi ayrıcalıkları ile sizlerle buluşuyor. Yavruluk sürecindeki kedinizin bu önemli yaşam döngüsünde kaliteli beslendiğinden emin olmak için sitemizdeki ürünleri, ürünleri kullananların yorumlarını ve mama içeriklerini inceleyebilir; avantajlarınızı arttıran kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz.

Devamını Göster »

Seçtikleriniz: N&D Hepsini Kaldır
349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Farmina N&D Beslenme Danışmanı ücretsiz.

Patili çocuğunuzun ihtiyaçlarına en uygun mamayı, Farmina N&D'nin Petlebi.com müşterilerine özel Beslenme Danışmanı'yla birlikte seçebilirsiniz.

Üstelik, ilk alışverişinizde geçerli 190 TL'ye varan indirim kodu fırsatından faydalanın.

N&D Beslenme Danışmanı Beni Arasın

* Farmina Genius Beslenme Danışmanlığı hizmetinden faydalandığınız süre boyunca indirimleriniz yenilenecektir.

N&D Yavru Kedi Maması

Yavru kedilerin nasıl beslendikleri tüm yaşamlarını etkileyecek en önemli unsurdur. İdeal yavru kedi beslenmesinde kedinin doğumdan sonraki ilk 8 hafta boyunca anne sütü ile beslenmesi önerilir. 4. haftadan itibaren hem annenin dinlenmesi hem de yavrunun normal beslenmeye geçiş yapabilmesi için süte ek olarak mamalar ile takviye sağlanması da önerilir. Temelde anne sütü her canlının gelişiminde büyük bir öneme sahiptir ve bu önem kediler için de geçerliliğini korur. 0 - 12 ay arasındaki kedilerin iyi bir gelişim gösterebilmesi ve uzun vadede gelişimsel sağlık sorunları yaşamamaları için ne ile beslendiklerine çok dikkat edilmelidir.

N&D yavru kedi maması içerikleri oldukça besleyici tahılsız formülleri ile patili dostlarımızın evrimsel beslenme süreçlerine en uygun olacak şekilde uyum sağlamaktadır. Etçiller için özel olarak hazırlanan beslenme planı doğadan alınan ilham ile sunulmaktadır. Düşük glisemik indekse sahip içeriklerin yer aldığı, kimyasal katkı ve koruyucu maddelere yer verilmeyen mamalar patili dostlarımızın sağlıklı bir şekilde beslenme için her unsuru en ince ayrıntısına kadar düşünerek hazırlanıyor.

N&D Hakkında

İtalya'da hayvanları çok seven Russo Mangini ve ailesi tarafından kurulan N&D, 1965 yılından bu yana hizmet veriyor. Natural & Delicious markası evcil hayvanların beslenme ihtiyaçlarını doğal ve sağlıklı yollardan sağlamayı hedefliyor. %95'lik sindirilebilirlik oranı da markanın bu konuda başarısını gösteriyor. İngiltere merkezli Farmina ile iş birliği sonucu firma mamalarını tüm dünyaya sunuyor. Özellikle düşük glisemik indekse sahip ve tahılsız ürünleri ile öne çıkan marka düşük tahıllı serisinde de GDO'suz tahıllar kullanmaktadır. N&D'nin ürünleri aynı zamanda teknolojik tesislerde uzman veterinerler ile üretiliyor. Markanın ürünlerinde aynı zamanda yapar koruyucular ve gluten yer almıyor. Ayrıca üretim sürecinde herhangi bir şey hayvanlar üzerinde denenmiyor.

N&D Tahılsız Yavru Kedi Maması İçeriği

N&D Tahılsız yavru kedi maması formülü içeriğinde bulunan doğal antioksidanlar ve düşük glisemik indekse sahip karbonhidrat kaynakları patili dostlarımızın ihtiyaç duyduğu her besini almasını sağlıyor. Glutensiz içeriği sahip olan ve herhangi bir şekilde GDO içermeden üretilen bu mamalar en kaliteli ve özenle seçilen malzemelerle üretiliyor. Mama içeriğindeki protein kaynağının %98 oranında hayvansal içeriklerden oluşması da bu mamanın etçil beslenme için uygun olmasına yardımcı oluyor. %44 oranında protein oranına sahip olan mama içeriğinde yüksek enerji ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacak %20 yağ oranıyla iyi bir gelişim sürecini mümkün kılıyor. Anne sütünde doğal olarak bulunan DHA içeren N&D yavru kedi maması ayrıca bağışıklık sistemi için büyük öneme sahip vitaminleri de en ideal oranlarda içermektedir. Soğuk infüzyon tekniği ile içeriklerin uzun süre tazeliğini koruması sağlanırken bu sayede damak zevki gelişmiş dostlarımızın mamayı beğenmeme ihtimali de başarılı bir şekilde ortadan kalkıyor.

N&D Yavru Kedi Maması Hangi Kediler İçin Uygun?

Bu mamanın yüksek protein ve yağ oranına sahip içeriği başta yavru kediler olmak üzere emziren ve hamile kediler için de rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Mama 0 - 12 ay aralığındaki yavrulara rahatlıkla verilebilir. Ancak kedinin 12 aydan önce kısırlaştırılması ile mama değişimi yapılması gerekir. Bu noktada veteriner hekimin önerisi ile hareket etmek daha doğru bir karar olacaktır. Hamile kedi maması ya da emziren kedi maması olarak da tercih edilebilecek bu ürün değerli içeriği ve yüksek kalorisi ile anne kedilerin de sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlar.

N&D Yavru Kedi Maması Fiyatları

N&D yavru kedi maması fiyatları bu markadaki düşük tahıllı ve tahılsız formül seçeneklerine göre değişiklik göstermektedir. Tahılsız olarak sunulan formüllerin içeriğindeki yüksek protein oranı ve glisemik indeksi düşük karbonhidrat kaynakları ile etçil beslenme en iyi şekilde sağlanabilmektedir. N&D Yavru Kedi Maması 1,5 kilogram, 5 kilogram ve 10 kilogramlık ambalajlar ile sunulmaktadır. Büyük gramajlı ambalajlar birim fiyat açısından daha ekonomik olsa da ilk kez kullanılacak mamaların küçük ambalajlı olarak alınması ve kedinin beğenisine sunulması önerilir. Ayrıca markanın 1,5 kilogramlık paketlerinde yeme garantisi de bulunmaktadır. Petlebi.com üzerinden sipariş vereceğiniz tüm mamaların %100 orijinal ve taze olduğundan emin olabilirsiniz. Tüm markaların yetkili satıcı olarak sizlere her zaman en sağlıklı ve kaliteli ürünleri ulaştıracağımızı bilerek sipariş verebilirsiniz.