Royal Canin Yavru Kedi Maması

(10)

1968 yılından bu yana ürettiği mamalar ile dostlarımızın sağlıklarını iyileştirmek için çalışmaya devam eden Royal Canin yavru kedi maması çeşitleri ile de maksimum kalite ve fonksiyonellik sunmaktadır. Yavru dostlarımızın hayatımıza ortak olduğu andan itibaren en iyi şekilde beslendiklerinden emin olmak için tercih edilebilen ilk alternatifler arasında gösterilen Royal Canin yavru kedi maması içeriği taurin, balık yağı, bitkisel lifler, A vitamini, l’karnitin ve antioksidanlar ile zenginleştirilmiştir. Oldukça lezzetli olduğu dostlarımızın tepkilerinden de anlaşılan ürünler farklı ağırlıkta ambalajlanmıştır ve Royal Canin yavru kedi maması fiyatları bu doğrultuda değişiklik gösterebilir. Petlebi üzerinden alacağınız her üründe olduğu gibi yavru dostunuz için vereceğiniz siparişler için de %100 orijinal ürün garantimizden yararlanarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Devamını Göster »

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Royal Canin Beslenme Danışmanı ücretsiz. ilk kez ve sadece petlebi.com'da!

Hangi mamayı seçmeniz gerektiğine emin değil misiniz?

En uygun mamayı, Royal Canin'in Petlebi.com müşterilerine özel Beslenme Danışmanı'yla birlikte seçebilirsiniz.

Royal Canin Beslenme Danışmanı Beni Arasın

Royal Canin Yavru Kedi Maması

Yavru kedilerin en iyi şekilde beslenmesi yetişkin hayatlarının sağlıklı ve keyifli geçmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle patili dostlarımızın doğdukları andan itibaren ihtiyaçları olan besinlerle kaliteli bir şekilde beslenmeleri gerekir. Yavru kedi beslenmesinde anne sütünün kritik bir önemi vardır. Her memeli canlının beslenmesinde çok değerli olan anne sütü kediler için de ilk 4 - 8 hafta aralığında tüketilmelidir. Bazı durumlarda sevimli dostlarımız annelerinden erken ayrılmakta ve ihtiyaçları olan anne sütü ile beslenememektedirler. Bu noktada anne sütünde doğal olarak bulunan DHA içeren yüksek kaliteli protein ve yağ oranına sahip olan yavru kedi maması çeşitleri ile beslenmeleri önerilir.

Royal Canin çeşitleri patili dostlarımızın doğdukları andan itibaren ihtiyaç duydukları şekilde beslenmeleri için gerekli tüm besinleri bir araya getirmektedir. Özel beslenme gereksinimi olan ırklar için de mama formülleri sunan marka bu sayede her kedinin en uygun şekilde beslenmesi için gerekenleri sunmaktadır.

Royal Canin Hakkında

1968 yılında Fransız veteriner Jean Cathary birçok kedi ve köpeğin özellikle deri ve tüy problemi yaşadığını görüyor ve bunun beslenmeden kaynaklı olabileceğini düşünüyor. Daha sonra garajında mısır gevreği benzeri bir mama hazırlayan Cathary, özelleştirilmiş mama içerikleri ile evcil hayvanların sağlık problemlerin üstesinden gelinebileceğini görüyor ve Royal Canin markasını kuruyor. Royal Canin markası Fransa'nın ilk kuru mama üreticisi olma özelliğine sahip. 1970 yılında Aimargues'in en büyük fabrikasına sahip olan Royal Canin aynı zamanda Avrupa'ya da yayılmaya başlıyor. 1972 yılında ise Cathary, daha büyük bir firma olan Guyomarc'h' ile anlaşıyor. İtalya, İsveç, Belçika, İspanya, Almanya ve Danimarka gibi ülkelerde de üretim merkezine sahip olan marka aynı zamanda özel bir araştırma merkezine de sahip. 1990 yılında Guyomarc'h'ın Paribas Bank'a geçmesi ile beraber Royal Canin bir kez daha el değiştiriyor. Son olarak Cathary'nin kurduğu firma 2001 yılında 1.5 milyar Euro'ya Mars'a satıldı. Markanın diğer mama üreticilerinden ayrıldığı nokta ise farklı rahatsızlıklara ve özel gereksinimlere göre farklı mama çeşitleri üretiyor olması.

Royal Canin Yavru Kedi Maması Çeşitleri

Royal Canin yavru kedi maması çeşitleri büyüme dönemindeki tüm kediler için özel olarak üretilen formüle ek olarak anne ve yavru kedi, British Shorthair yavruları ve İran kedisi yavruları için özel olarak hazırlanan formüllere sahiptir. Kedilerin farklı beslenme ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan bu formüller sağlıklı ve dengeli beslenme için değerlidir.

Royal Canin British Shorthair Kitten: Brisith Shorthair ırkının özel gereksinimleri için hazırlanan formül kas ve kemik gelişimini desteklemektedir. Bu ırkın güçlü bir kas ve kemik yapısına ihtiyacı olması sebebiyle özel olarak hazırlanan mineral, protein ve vitamin dengeleri gelişimde büyük bir öneme sahiptir.

Royal Canin Persian Kitten: Uzun tüyleri ile karakterize olan İran kedilerinin tüy sağlığı doğumdan itibaren korunmak zorundadır. Yavruların kaliteli ve doğru beslenmesi tüy ve cilt sağlığı açısından büyük öneme sahiptir. Özel beslenme tüy dökülme miktarını azaltırken aynı zamanda tüy topaklarının tıkanıklık yapmasının da önüne geçer.

Royal Canin Kitten 36: 12 aya kadar tüm yavru kediler için kullanılabilecek bu mamanın içeriğinde sindirilebilirlik oranı oldukça yüksek olan liflere yer verilmiştir. İskelet gelişimini desteklemek için ideal oranda kalsiyuma yer verilmesi, seçilmiş proteinlerin kullanılması ve dengeli mineral içeriği sayesinde kediler güçlü kemiklere sahip olmaktadır.

Royal Canin Mother & BabyCat 34: Doğumdan sonraki 4. haftadan itibaren yavru kedilerin sütten kesilme sürecini başlatmak için tercih edilen bu mama özel tanelere sahiptir. Mama 4 aya kadar rahatlıkla kullanılabilir. Bu formül hamile ya da emziren kedi maması olarak da tercih edilebilmektedir. Mama içeriğinde bulunan %34 protein ve %25 yağ kedilerin en hızlı büyüdükleri ilk dönemde ihtiyaçları olan yüksek kaloriyi en kaliteli şekilde almalarına yardımcı olur.

Royal Canin Yavru Kedi Maması Fiyatları

Royal Canin Yavru Kedi maması fiyatları mamaların içeriğine, ambalajına ve tam olarak ne amaçla özelleştirildiğine göre farklılık gösterebilmektedir. Yavru kedi beslenmesinde içerik kalitesinin farkında olan markanın bu alana hitap eden geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Petlebi.com Royal Canin markasının yetkili satıcısıdır ve bu sayede sitemizden satın aldığınız her mamanın %100 orijinal olduğunun garantisi vardır. Patili dostunuz için en ideal mamayı tercih etmeden önce ürün detaylarını inceleyebilir, kullanıcı yorumlarına göz atabilirsiniz.