Acana Yavru Köpek Maması

(6)

Dünyaya gözlerini açtıkları dönemde sevimli dostlarımızın birçok farklı ihtiyacı olur. En başta onu sevgimizle sarıp sarmalasak da hemen sonrasında yaptığımız seçimlerle doğru beslendiğinden emin olmamız gerekir. Yavrularımızın atalarından kalma içgüdüsel ihtiyaçları olduğundan yola çıktığımızda, yüksek protein içeren Acana yavru köpek maması çeşitleri onlar için gerçekleştireceğimiz en doğru tercihler arasında yer alır. Acana yavru köpek maması tahılsız seçeneklere sahiptir ve küçük, orta ve büyük ırkların ihtiyaçları doğrultusunda ayrı ayrı formüllerle üretilmiştir. Kas gelişimini destekleyen, ideal enerji seviyesini yakalamalarını sağlayan, sağlıklarına bütüncül yaklaşarak onların gelişimlerini destekleyen Acana yavru köpek maması yorumlar incelendiğinde de farkını ortaya koymaktadır. Petlebi.com üzerinden orijinal ürün garantimizin sağladığı güvenle siz de onun için en doğru seçimi yapabilir, kampanyalarımızı takip ederek avantajlarınızı çoğaltabilirsiniz.

Devamını Göster »

Seçtikleriniz: Acana Hepsini Kaldır
349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜKENDİ!
Yakında tekrar gelecek! Haber almak için tıklayın.
TÜKENDİ!
Yakında tekrar gelecek! Haber almak için tıklayın.
TÜKENDİ!
Yakında tekrar gelecek! Haber almak için tıklayın.

Acana Yavru Köpek Maması

Dünya genelinde en çok güvenilen markalardan biri olarak kabul edilen Acana, yavru köpek maması çeşitleri ile dostlarımızın hayatlarının bu ilk ve en önemli dönemlerinde onların en sağlıklı ve en dengeli şekilde beslenmesini sağlıyor. Ürünlerinde yalnızca gerçek protein kaynaklarına yer veren firma, tahılsız köpek maması dendiğinde de akla ilk gelenlerden biri oluyor.

Yavruluk dönemi bir köpeğin ilerleyen yaşam döngülerinde ne kadar sağlıklı olacağı ve hangi hastalıklarla karşılaşabileceği açısından büyük bir önem taşıyor. Yavrular dünyaya geldiklerinde yalnızca anne sütü ile beslenseler de zaman içerisinde büyüdükleri için sağlıklarının sürdürülebilip iyileştirilmesi adına beslenme düzenlerinin değiştirilmesi gerekir. Sağlıklı bir yaşam için yavruluk döneminden itibaren kas gelişimlerinin desteklenmesi, bağışıklık sistemlerinin kuvvetlendirilmesi, cilt sağlıklarının arttırılması ve aynı zamanda nörolojik fonksiyonlarının ilerletilmesi önemlidir. Bu açıdan Acana yavru köpek maması çeşitleri zengin içerikleri, yüksek protein oranları, kolay sindirilebilmeleri ve içeriklerindeki mineral ve vitaminlerle ön plana çıkıyor.

Siz de Acana yavru köpek maması ihtiyaçlarınızı Petlebi.com farkıyla karşılayabilirsiniz. Dostunuzun hangi ırk sınıflandırmasında yer aldığından hareket edebilir, ürün içeriklerini inceleyebilir, %100 orijinal ürün garantimizden ve ücretsiz kargo fırsatlarımızdan yararlanarak ihtiyaç duyduğunuz kaliteye saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz.

Acana Küçük Irk Yavru Köpek Maması

Küçük ırk dostlarımızın ihtiyaçları orta ya da büyük ırklara sahip olanlar ile aynı değildir. İskelet sistemleri, eklemleri, kas yapıları, yatkın oldukları genetik hastalıklar ve aktivite düzeyleri farklıdır. Acana Heritage Puppy küçük ırk tahılsız yavru köpek maması onların ihtiyaç duydukları doğal beslenme kriterlerini başarıyla karşılamaktadır. Ürünün %65'i etten oluşmaktadır. Günlük olarak taze elde edilen besinlerle zenginleştirilen kuru mamada hiçbir katkı maddesi ya da koruyucu bileşen kullanılmamaktadır. Küçük ırkların gelişimlerinin eksiksiz olarak desteklenmesi amacıyla formüle edilen üründe karbonhidrat oranı çok düşüktür. Yüksek ölçüde kolay sindirilebilen lifler barındıran besin kaynağı içerisinde yavruların kemik ve diş gelişimini için kalsiyum; cilt ve tüy sağlıkları için ise Omega 3 ve Omega 6 esansiyel yağ asitleri bulunmaktadır. Ürün içerisinde taze tavuk eti, hindi eti, kalp, tavuk karaciğeri, pisi balığı, ringa balığı, yeşil mercimek, sarı bezelye, ıspanak, balkabağı gibi ayırt edici besinler de yer almaktadır.

Acana Orta ve Büyük Irk Yavru Köpek Maması

Acana Heritage büyük ırk tahılsız yavru köpek maması gelecek yıllarda kalça ve eklem sorunları yaşama ihtimalleri yüksek dostlarımızın kas ve iskelet sistemini destekleyecek, aynı zamanda ideal kilolarının korunmasını sağlayacak içeriklerle zenginleştirilmiştir. %70 oranında et içeren üründe tavuk ve dil balığı ana protein kaynakları olarak tercih edilmiştir. Kırmızı elma, tavuk karaciğeri, kahverengi yosun, hindi karaciğeri, hardal, yonca, kuşburnu, yumurta, balkabağı, ıspanak ve havuç gibi doğal malzemelerle zenginleştirilen mamada A vitamini, D3 vitamini, Omega 3, Omega 6, folik asit, B3 vitamini, B12 vitamini, sodyum, magnezyum, potasyum ve triptofan gibi sağlıklı gelişim için çok önemli mineral, vitaminler ve esansiyel aminoasitler bulunmaktadır.

Acana yavru köpek mamaları orta ırklar için de uygun nitelik taşımaktadır. Özellikle Puppy Junior tahılsız mama orta ırkların gelişimsel ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Sitemiz üzerinden ürünün tercih edildiği ırklar incelendiğinde de orta ırktaki dostlarımız için bu ürünün sıklıkla tercih edildiği görülebilir.

Acana Yavru Köpek Maması Seçimi Nasıl Yapılır?

Seçim sırasında ilk olarak dostunuzun ırksal özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Az önce de ifade ettiğimiz gibi ırkların boyutları hem yaşanabilecek hastalıkları hem de dengeli bir gelişim için ihtiyaç duyulan besinleri ve besin oranlarını etkileyebilir. Bu nedenle etçil yavrunuzun özellikleri, aktivite düzeyi ve genel sağlık durumu doğrultusunda karar vermeniz gerekir. Bu aşamada veteriner hekimlerin önerilerini almanız ve kullanıcı yorumlarını öğrenmeniz de işinize yarayacaktır.

Acana Yavru Köpek Maması Fiyatları

Acana yavru köpek maması fiyatları ambalaj ağırlıkları doğrultusunda değişiklik göstermektedir. İçeriği yalnızca doğal ve besin değerleri korunarak saklanan besinlerden oluşan Acana yavru köpek maması çeşitleri onlarla uzun ve mutlu bir ömür sürmek adına yapılacak en doğru tercihlerden biridir.

Petlebi.com üzerinden saniyeler içerisinde onun için uygun ürünü listeleyebilir, indirim oranlarına ve fiyatlara göre sıralama yapabilir, yıl boyu devam eden indirimlerimizin keyfini çıkarabilirsiniz. %100 ürün garantimiz, aynı gün kargo ve ücretsiz kargo fırsatlarımız ile avantajlarınızı çoğaltabilirsiniz.