Brit Care Yavru Köpek Maması

(12)

Brit Care yavru köpek maması içeriği antioksidanlarla zenginleştirilmiştir ve yavruluk dönemindeki dostlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm minerallere, vitaminlere ek olarak yüksek oranda protein barındırmaktadır. Yavrunuzun ırkına ve özel gereksinimlerine uygun olarak formüle edilen ürünleri ile en çok tercih edilenler arasında yer alan marka, yüksek kaliteli üretim aşamaları ile de dikkat çekmektedir. Yalnızca doğal besin kaynaklarından üretilen Brit Care yavru köpek maması çeşitleri onların en savunmasız olduğu evrede sağlıklarının tam anlamıyla desteklenmesi için gerekli tüm artılara sahiptir. Siz de evinizin neşe kaynağı hale gelen sevimli dostunuz için tercih yapmadan önce Brit Care köpek maması yorumlar hakkında bilgi almak için Petlebi topluluk görüşlerini okuyabilir, onların güçlü bir bağışıklık sistemine kavuşup dengeli beslenmesi için Petlebi ayrıcalıklarından yararlanarak sipariş süreçlerinizi tamamlayabilirsiniz. %100 orijinal ürün garantimiz ve ücretsiz kargo fırsatlarımız sizleri bekliyor!

Devamını Göster »

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Brit Care Yavru Köpek Maması

Ülkemizde en çok tercih edilen mama markalarından olan Brit Care, yavrulara özel geliştirdiği formüllerle dengeli bir beslenme olanağı tanıyor. Brit Care yavru köpek maması çeşitleri ile minik dostlarımızın hayatlarının en özel döneminde kaliteli içeriklerle, tam ve dengeli bir şekilde ulaşabilmesi sağlanırken uzun ve sağlıklı bir yaşamın ilk temelleri de atılıyor.

Dünyaya gelen yavrular bir süre anne sütüne bağımlı olsalar da çok kısa bir süre sonra hızla gelişmeye başlarlar. Hareketleri olağanüstü şekilde artış gösterir, oyun istekleri maksimuma çıkar ve haliyle enerji gereksinimleri de yükselir. İçerisinde bulundukları metabolik süreç yüksek enerjili beslenmeyi gerektirse de bu enerjinin nasıl besin kaynaklarından sağlanacağı oldukça önemlidir. Yüksek kalitede protein onların gelişim sürecinde kritik bir yere sahiptir. Kas gelişimleri, kırmızı kan hücrelerinin üretilmesi, sindirim sistemi sağlıklarının iyileştirilmesi, bağışıklık sistemlerinin güçlendirilip gelecek yıllarda yakalanması muhtemel sağlık sorunlarının engellenmesi adına Brit Care yavru köpek maması çeşitleri büyük bir fayda sunmaktadır. 1994 yılından günümüze en kaliteli evcil hayvan mamalarını üretme felsefesiyle faaliyetlerini sürdüren marka bünyesinde görev yapan 350'den fazla uzmanla formüllerini geliştirerek dostlarımızın tüm yaşam evrelerinde güvenle tüketebilecekleri ürünlere imza atmaktadır.

Petlebi.com'da Brit Care yavru köpek maması çeşitleri sizleri bekliyor. Hypoallergenic, tahılsız ve fresh serileri arasından onun ırkı ve gelişimsel ihtiyaçları doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Bu esnada bedava kargo fırsatlarından yararlanabilir, en uygun fiyatlarla güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Brit Care Büyük Irk Yavru Köpek Maması

Büyük ırk dostlarımızın yetişkinlik sürecine girmesi yaklaşık 2 yıllık bir süreyi bulur. Bu dönemde hızlı bir şekilde büyümeleri sürdüğünden kaslarının, eklemlerinin ve kemiklerinin sağlıklı bir şekilde beslenmesi gerekir. Brit Care büyük ırk yavru köpek maması çeşitleri onların protein, yağ, vitamin ve mineraller bakımından duydukları tüm ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılar. Dişlerinin, eklemlerinin, kıkırdaklarının ve kemiklerinin güçlenmesini sağlar. Bağırsaklardaki floranın oluşumuna katkı sunarak sindirim sistemini iyileştirir. Vitaminler ve minerallerle nörolojik fonksiyonlarını güçlendirerek bütüncül bir yaklaşımla sağlıklarına hizmet eder. Büyük ırklara özel bu ürünler kuzulu, somonlu ve patatesli (tahılsız), taze sığır etli ve bal kabaklı gibi zengin içeriklere sahiptir. Mamanın serisi ve içerikleri doğrultusunda siz de büyük ırk yavrunuza en faydalı ürünler arasından seçim yapabilirsiniz.

Brit Care Tüm Irklar İçin Yavru Köpek Maması

Brit Care tüm ırklara özel geliştirdiği formüllerle de beğeni toplamaktadır. Antioksidan bakımından zengin bu mamalar, yavruların kaliteli bir gelişim sürecine girmesi için elzem olan kaliteli proteinleri ihtiva eder. Bağışıklık sistemlerini güçlendirir, göz sağlıklarını destekler, eklemlerini korur ve yavruluk dönemine özgü yüksek enerji ihtiyacını da dengeli bir şekilde karşılar. Bağırsak florasını güçlendiren MOS ve FOS prebiyotikleri onların daha güçlü bir bünyeye sahip olmasını sağlar.

Brit Care Yavru Mama Seçimi Nasıl Yapılır?

Brit Care minik dostunuzun dünyaya geldiği zaman diliminde onun tüm ihtiyaçlarını eksiksiz şekilde karşılayacak ürün çeşitliliğine sahiptir. Bu nedenle dostunuz için hangi alternatifi seçeceğiniz sağlayacağınız faydaların kapsamını değiştirebilir. Onun için tercih yaparken ilk olarak ırksal özelliklerini değerlendirmeli ve ebatlarını düşünmelisiniz. Büyük ırka mensup olanlar için büyük ırk yavru köpek mamaları daha doğru bir tercih olacaktır. Küçük ve orta ırktakiler için ise tüm ırklara çözüm sunan ürünlere yönelebilirsiniz. Ürün seçimi kadar seçtiğiniz mamayı ne kadar vereceğinize de dikkat etmelisiniz. Yavruluk döneminde dostlarımızın enerjileri yüksek olduğu için kilo problemi yaşamayacakları yanılgısına düşülmemelidir. Özellikle eğitim sürecinin de etkisiyle kontrolsüz verilen ödül mamaları günlük enerji gereksinimlerinden fazlasını almalarına neden olabilir. Bu nedenle onun aktivite düzeyi, ırksal olarak kilo almaya yatkın olup olmadığı ve gelişim dönemi doğrultusunda mama miktarının doğru ayarlanması önemlidir.

Brit Care Yavru Köpek Maması Fiyatları

Brit Care yavru köpek maması fiyatları ürünlerin içerikleri ve satışa sunuldukları ambalajların ağırlıkları doğrultusunda değişiklik gösterebilir. Petlebi.com üzerinden en uygun fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz. Yalnızca %100 orijinal ürün sattığımız için yavrunuzun en taze ve en kaliteli besinlerle hayata hazırlandığından emin olabilirsiniz. Aynı gün kargo fırsatlarımız sayesinde siparişlerinize hızla kavuşurken, güvenli ödeme seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz. Online ödeme yapabilir, online ödeme yapmak istemiyorsanız kapıda ödeme alternatifini tercih edebilirsiniz. Ürünler hakkında son kararı vermeden önce kullanıcı yorumlarına göz gezdirmenizi de tavsiye ederiz!