N&D Yavru Köpek Maması

(16)

Glisemik indeksi değeri düşük, GDO barındırmayan, aynı zamanda düşük tahıllı ve tahılsız alternatiflerle sunulan ND yavru köpek maması çeşitleri ile onun muhteşem bir şekilde büyüdüğüne tanıklık edebilirsiniz. Sindirim, bağışıklık ve iskelet sistemi için gerekli meyveler, sebzeler ve yüksek kaliteli proteinlerle desteklenen ürünler, gelişim sürecini iyileştiren mineraller ve vitaminler ile de zenginleştirilmiştir. Dostlarımızın lezzet çeşitliliği ihtiyacını da başarılı bir şekilde karşılayan N&D yavru köpek maması büyük ırk, orta ve küçük ırklara özel tariflerle hazırlanmaktadır. Onların ideal kilolarında olması ve sindirim sistemlerinin desteklenmesi adına seçim yaparken Petlebi.com üzerinden ND yavru köpek maması yorumları hakkında bilgi edinebilir, fiyat karşılaştırmaları yapabilir, kampanyalarımızdan yararlanarak en avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz.

Devamını Göster »

Seçtikleriniz: N&D Hepsini Kaldır
349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Farmina N&D Beslenme Danışmanı ücretsiz.

Patili çocuğunuzun ihtiyaçlarına en uygun mamayı, Farmina N&D'nin Petlebi.com müşterilerine özel Beslenme Danışmanı'yla birlikte seçebilirsiniz.

Üstelik, ilk alışverişinizde geçerli 190 TL'ye varan indirim kodu fırsatından faydalanın.

N&D Beslenme Danışmanı Beni Arasın

* Farmina Genius Beslenme Danışmanlığı hizmetinden faydalandığınız süre boyunca indirimleriniz yenilenecektir.

N&D Yavru Köpek Maması

Yaban mersinli, balkabaklı, narlı, düşük tahıllı ve tahılsız içerikleri ile hem ülkemizde hem de dünya genelinde en çok tercih edilen yavru köpek maması markalarından biri de N&D yani Natural and Delicious markasıdır. Özenle seçilen içerikleri en yüksek kalitede üretim sürecine aktaran, köpeklerin beslenme gereksinimleri doğrultusunda özel formüller doğrultusunda geliştirilen ND yavru köpek maması çeşitleri; minik dostlarımızın ırksal özellikleri ve gereksinimleri düşünüldüğünden, eksiksiz ve dengeli bir beslenme fırsatı sunuyor.

Anne sütü emme sürecinden sonra hareketliliği artan ve dünyayı keşfetmeye başlayan dostlarımızın enerji ihtiyaçlarına uygun özellik taşıyan N&D yavru köpek mamaları, yıllar süren bilimsel araştırmaların sonunda geliştiriliyor. Bu markanın ürünlerinde glüten, yapay koruyucular ve GDO bulunmuyor. %70 oranında yüksek kaliteli hayvansal içerikli malzemelerle beslenen minik arkadaşlarımız gelişim dönemleri için gerekli besinlerin yanı sıra tüm vitamin ve minerallere de ulaşabiliyor.

Siz de Petlebi.com üzerinden ND yavru köpek maması çeşitlerine ulaşabilir, avantajlı fiyatlarımızdan yararlanırken %100 orijinal ürün garantimizin keyfini sürebilirsiniz. Satın alacağınız ürünlerin son kullanma tarihlerini de inceleyerek yeni aile bireyiniz için en sağlıklı seçimleri yapabilirsiniz.

ND Küçük Irk Yavru Köpek Maması

Küçük ırktaki dostlarımızın gelişimsel ihtiyaçlarının tamamı düşünülerek hazırlanan ND küçük ırk yavru köpek mamaları mısır içermiyor. Gün boyunca enerjilerinin yüksek ve dengeli olması adına glisemik indeksi değerleri kontrol altına alınan üründe glüten de GDO da bulunmuyor. Doğal antioksidanlarla ve zengin özlerle sunulan kuru mamaların ambalajlama sırasında oksijen yerine azot gazı kullanılarak paketlendiği biliniyor. Besin değerlerinin düşmemesi ve vitamin kalitesinin azaltılmaması için marka üretimden ambalajlanma sürecine dek tüm detayları göz önünde bulunduruyor. Küçük ırktaki dostunuz için kuzu etli yaban mersinli, balkabaklı kuzulu ve yaban mersinli, tavuklu narlı gibi farklı lezzetlerde üretilen kuru mamalar arasından siz de Petlebi.com farkıyla tercih yapabilirsiniz.

ND Orta Irk Yavru Köpek Maması

Orta ırka mensup dostlarımızın kas ve iskelet sistemini geliştiren, kemiklerini güçlendiren, gün boyu ihtiyaç duydukları enerjiyi dengeli bir şekilde sunmanın yanı sıra etçillere özgü lezzet çeşitliliği de sunan ND orta ırk yavru köpek mamaları düşük tahıllı ve tahılsız alternatifleri ile sunuluyor. Onların damak tadının önceliklendirilmesi dostlarımızın öğünlerini iştahla yemeleri ve ihtiyaç duydukları tüm besinleri almalarını sağlıyor. Kuzu etli yaban mersinli, bal kabaklı kuzulu ve yaban mersinli, tavuklu ve narlı içerikleri ile dikkat çeken marka obezitenin erken dönemde önlenmesini hedefliyor.

ND Büyük Irk Yavru Köpek Maması

Büyük ırk köpekler 18 - 24 aylık bir süreç boyunca yavru olarak kabul edilirler. Bu süreçte tüm vücutları gelişmeye devam ettiği için büyük ırklara özel yavru köpek mamaları ile beslenmeleri gerekir. Kilo kontrolleri hareketliliklerinin devamı ve iskelet yapıları için çok önemlidir. Büyük ırklarda fazla kilo ya da dengesiz beslenme ilerleyen dönemde kalça ve eklem sorunlarına neden olabilmektedir. ND büyük ırk yavru köpek mamaları daha az karbonhidrat barındırır, glisemik indeksi düşüktür ve yüksek kalitede etlerle besin değerleri arttırılmıştır. Aynı zamanda etçil arkadaşlarımızın damak zevklerine de hitap etmektedir.

N&D Yavru Köpek Maması Seçimi Nasıl Yapılır?

Yavrunuz için en doğru seçimi yaparken ırkını göz önünde bulundurmalısınız. Küçük, orta ve büyük ırklara özel formüle edildikleri için ND yavru köpek mamaları arasında ona özel bir tür bulabilirsiniz. Seçim sırasında onun damak zevki de sizin için önemli bir belirleyici olacaktır. Yavruluk döneminde iştahsızlık sorunu istenmeyen bir durumdur. Mama sevilmediği takdirde uygun ölçüde tüketilmeyebilir ve bu durumda besin eksikliği oluşabilir.

ND Yavru Köpek Maması Fiyatları

N&D yavru köpek mamaları fiyatları ürün içeriği ve ambalaj ağırlığı doğrultusunda değişiklik gösterebilir. Petlebi.com üzerinde yıl boyu devam eden indirimlerle onun ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda aile bütçeniz için de tasarruf edebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünün aynı gün kargoya verilmesini sağlayabilir, bedava kargo fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. 1000 metrekare depomuzda gerekli standartlarda depolanan ve en steril şekilde sizlere sunulan ürünlerimiz %100 orijinallik garantisine sahiptir. Mamasına ek olarak evinize yeni gelen dostunuz için ödül maması, yatak, oyuncak, tuvalet eğitim pedi gibi gerekli ürün ve aksesuarları da yine sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz. Evinizin rahatlığında tek tıkla güvenli alışverişin adresi Petlebi.com'da aradığınız her şey yakınınızda.