Orijen Yavru Köpek Maması

(6)

Madem artık ele avuca sığmaz bir dostunuz var onun yüksek enerjili olması ve sağlıklı bir şekilde büyüyüp güçlenmesi için Orijen yavru köpek maması avantajlarını deneyimleyebilirsiniz! Orijen yavru köpek maması çeşitleri tatlandırıcılar, renklendiriciler, katkı maddeleri ve doğal olmayan hiçbir besin içermez. Yüksek kalitede gerçek protein kaynaklarının kullanıldığı ürünler onların doğaları gereği ihtiyaç duyduğu şekilde beslenmeleri adına pratik bir çözüm sunar. Orijen köpek maması yorumları da tüm bu faydaları gözler önüne sermektedir. Siz de Petlebi.com üzerinden ürün içerikleri ve yorumları hakkında bilgi edinebilir, %100 orijinal ürün güvencemizin avantajlarını yaşayabilirsiniz. Sevimli ve minik dostunuzun yaşamının erken döneminden itibaren dengeli ve eksiksiz beslenmesi adına tercih yaparken ücretsiz kargo fırsatlarımızdan da yararlanarak onun mutluluğuna tanıklık edebilirsiniz.

Devamını Göster »

Seçtikleriniz: Orijen Hepsini Kaldır
349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜKENDİ!
Yakında tekrar gelecek! Haber almak için tıklayın.
TÜKENDİ!
Yakında tekrar gelecek! Haber almak için tıklayın.
TÜKENDİ!
Yakında tekrar gelecek! Haber almak için tıklayın.

Orijen Yavru Köpek Maması

Köpekler kurtlardan evrilen ve genlerinde avcılık olan dostlarımızdır. Dişlerinin, çenelerinin ve hatta sindirim sistemlerinin fiziksel yapıları gereği etçil olarak sınıflandırılırlar. Neredeyse tamamen et temelli bir beslenme düzeninin tercih edilmesi onların sağlıklı gelişimi için bu nedenle oldukça önemlidir. Orijen yavru köpek mamaları biyolojik olarak uygun konsepti doğrultusunda geliştirilmiştir. Avlanan etlerin zenginliği, çeşitliliği ve tazeliği Orijen imzası taşıyan ürünlerde yansıtılmıştır. Böylelikle onların dengeli büyümesi ve yaşamlarının bu belki de en önemli sürecinde kilo kontrolü sağlamaları da kolaylaştırılır. Bu ilke doğrultusunda Orijen yavru köpek maması çeşitleri yaklaşık %80 oranında gerçek et barındırır. Bu etlerin çeşitliliği sağlanmış ve damak lezzetlerine uygun hale getirilmiştir. Ürünlerde bütün meyveler ve sebzeler bulunur. Değerlerinin düşük glisemik indekse sahip olması da ön plana çıkan özellikler arasında yer alır.

Markanın hem yavrular hem de yetişkinler için ürettiği tüm kuru mamalar yüksek ölçüde et ve düşük ölçüde magnezyum içerdiği için üriner sistem sağlığını destekler. Kilo kontrolü sağlanmış olanlar kadar kilo problemi olan dostlarımıza da uygun bir beslenme planı sunan marka, köpeklerin biyolojik olarak ihtiyaç duydukları enerjinin karbonhidratlar yerine proteinden elde edilmesini sağlar. Böylece dostlarımız boşu boşuna yüksek kalori almadan daha sağlıklı günlere adım atabilirler. Sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için gerekli olan tüm aminoasitleri doğal kaynaklardan sağlamalarına yardımcı olan mamaların içerisinde kalsiyum ya da fosfor katkısı bulunmamaktadır. Bunun temel sebebi markanın çinko hariç hiçbir minerali katkı olarak sunmayıp doğrudan içeriklerinden doğal olarak elde edilmesini sağlamasıdır.

Petlebi.com üzerinden siz de yeni aile bireyiniz için Orijen yavru köpek maması çeşitlerini inceleyebilir, en uygun fiyatlarla ona en uygun ürünü sipariş edebilirsiniz. Üretim bölgesinden tedarik edilen taze taze protein kaynaklarının, sebze ve meyvelerin lezzeti ile onu tanıştırabilir, yavruluk döneminin gelişimsel açıdan eksiksiz olmasını sağlayabilirsiniz.

Orijen Yavru Köpek Maması Çeşitleri

Orijen yavru köpek mamaları Puppy tahılsız ve Puppy büyük ırk tahılsız olmak üzere iki çeşide sahiptir. Puppy tahılsız, yavruların evrimsel ihtiyaçlarını karşılamak adına %38 oranında besleyici protein ve %17 oranında düşük glisemik indeks değerine sahip tam tahıllar ile hazırlanmıştır. Mama içerisindeki etlerin %66'sı koruyucu kullanılmadan soğutulmuş, geri kalanı ise yine koruyucu madde kullanılmadan dondurulmuştur. Ürün içeriğinde taze tavuk, hindi ve balık etleri yer almaktadır. Doğada sentetik takviyelerin bulunmadığı gerçeğinden hareketle üründe yalnızca çinko minerali ile desteklenmiştir. Puppy büyük ırk çeşidi de benzer kriterler taşımaktadır. İçerisinde taze tavuk eti, taze hindi eti, bütün yumurta, taze tavuk ciğeri, pisi balığı, ringa balığı, uskumru, sardalye, kahverengi yosun, kızılcık, yaban mersini, kabak, kuşburnu gibi taze bileşenler bulunmaktadır. Büyük ırk köpeklerin gelişimsel ihtiyaçları küçük ve orta ırklara kıyasla daha farklı olduğu için marka bu ırklara özel formüle ettiği mamalarla onların karşılaşması muhtemel eklem rahatsızlıklarını engellemeye, hızlı gelişim döngülerine göre beliren ihtiyaçlara ise eksiksiz yanıt vermeyi amaçlamaktadır.

Orijen Yavru Köpek Maması Seçimi Nasıl Yapılır?

Onun Orijen kalitesi ile hayata başlamasını istiyorsanız ırkı doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Ürünlerinde yüksek protein ve taze ürünler kullanan marka piyasadaki birçoğundan farklı olarak ürünlerini dondurarak kurutulmuş gıdalardan hazırlamaktadır. Dondurulan ürünler son derece düşük ısılarda ve özel basınçlı bölmelerde saklanmaktadır. Güvenle tercih edebileceğiniz ve farkını görebileceğiniz Orijen yavru köpek mamaları hakkında soru işaretleriniz varsa sitemiz üzerinde bulunan ve tamamen gerçek deneyimleri yansıtan kullanıcı yorumlarına göz gezdirebilirsiniz.

Orijen Yavru Köpek Maması Fiyatları

Orijen yavru köpek maması fiyatları ambalaj ağırlıkları doğrultusunda değişiklik gösterebilir. Evrimsel ihtiyaçlarının en eksiksiz şekilde karşılanması ve ideal bir beslenme programına kavuşmaları amacıyla formüle edilen mamalar en taze şekilde saklanmaktadır. Petlebi.com üzerinden ailenizin minik üyesi için en uygun fiyatlarla Orijen yavru köpek maması siparişi verebilirsiniz. Satın almayı düşündüğünüz ürünün son kullanma tarihini görüntüleyebilir, bu şekilde tazelik ile ilgili soru işaretlerinizden kurtulabilirsiniz. En iyi köpek mamaları arasında olduğu dünya genelinde kabul edilen markanın %100 orijinal ürünlerine, evinizin rahatlığında ve Petlebi.com farkıyla ulaşabilirsiniz. Ödeme yöntemi de tamamen size bırakılmıştır; havale ya da EFT yapabilir, kredi kartı kullanabilir ya da kapıda ödeme seçeneğimizi tercih edebilirsiniz.