Veterinerden Sonra Kedimin Agzindan Köpük Geliyor

Sule34
Sule34

967 Puan

Arkadaşlar kedimin ishali ile ilgili soru sormustum. Bugün idrarında da baya kirmizi bir kan gördüm veterinere gittik kan tahlili yapti idrar yolunda parazit gördü birde plena gibi bisey dedi oda biraz düşükmüş. Neyse c vitamini antibiyotik ve bir iğne daha yapti. Baya zorlandı Yavrucak en son iğneyi yaparken beni cikarttilar. Şimdi eve geldik ama kedinin agzindan köpük geliyor. Veteriner heyecandandir dedi kapalı bir alana koyun birde mama verdi ishal için onu da yedirin dedi. Sizce korktuğu için midir? Bide bana baya pahalıya maloldu. Yarin ve öbür günde antibiyotik vurulmaya gidicez toplamda 300ü buldu. Başka şeye vermeye kiyamiyoruz saglik oldu mu yapacak birşey yok.


7 CEVAP

Bazı antiboitikler salya salınımını arttırdığı için agzı köpürmüş olabilir .

Sule34
Sule34

967

Bu arada köpük akmıyor artik vetin dediği gibi korkudanmis herhalde

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Kıyamam yaa geçmiş olsun. Fiyat gayet normal. Yani aslında bizlerde göre normal değil ama fiyatlar malesef böyle :( tekrar geçmiş olsun ilk defa köpük olayını gördüm Allahtan o geçmiş.

Sule34
Sule34

967

peki Mehmet bey kan tahlilinde idrar yollarında parazit olduğu anlaşılır mı? ve bu antibiyotiklerin ne kadar sürede ishalini kesmesi lazım?

kan tahlillerinde parazit olduğu anlaşılır fakat idrar yollarında olduğu yazmaz idararından kan gelince öyle bir yorum yapmıştır hekim arkadaşım yanlış değil ama bir idrar testi analizi de yapılmasını uygun görürüm önerdiği tedavi sonuçlanmazsa , antibiyotiklerin kullanım süresi minumum 5 gündür idrar yolu enfeksiyonlarında bu süre uzayabilir. ishalin düzeyi gıdasal mı paraziter mi viral mi olduğunu anlaşılırsa kaç gün içerisinde biteceği belli olur

Sule34
Sule34

967

Bakalım bugün ikinci günümüz ama bi değişiklik yok ilerleyen zamanda ne olacak bilmiyorum

Bazen mide asitini ağzına getirir. Onun içinde ağzı köpürür. Biz de bu gün yaptırdıq. Veteriner kedinin bacağını kanattı. Mal herif. Ağrısından inliyordu. Bacağına masaj yaptım biraz sesi kesildi. Eğer kedi ölürse var ya o veterinere öyle bir beddua etcem ki pişman olcak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 12736 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR