Uygun Veteriner Kliniği

ilanekle
ilanekle

8389 Puan

veterinerimizi abartılı fiyatları nedeniyle değiştireceğiz. İstanbul da uygun fiyatları olan hafta sonları açık iyi bir veteriner tavsiyeniz varsa paylaşabilir misiniz ?

5 CEVAP

ilanekle
ilanekle

8389

Evet kesinlikle haklısınız şu zamanda işini para için değilde hayvan sevgisi için yapan bir veteriner bulmak çok zor. Ama bir kaç arkadaşla konuşunca fark ettim bir kısırlaştırma ameliyatına 800 istemişti arkadaşlar 250 liraya yapmış bende biraz şüphelenmiştim. Onlara sordum ama baya uzak bize ve hafta sonları kapalı. Sanırım eski veterinerle devam edeceğiz.
Ama olurda bu konu hakkında tavsiye verecek olan arkadaşlar varsa diye konunun güncel kalmasını rica ediyorum.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Veterinerlerin fiyatları zaten çok oynamaz çok değişmez. Kullanılan ilaçlar,aşılar,vitaminler,tedaviler ve uygulanan diğer herşeyin veterinerler odası tarafından fiyatları belirlenmiştir. Veterinerlerde piyasaya göre yani mesela İstanbul piyasası çok çok yüksek buna göre değişiyor. İstanbul içinde nereye giderseniz gidin fiyatlar çok farketmeyecektir. Fiyatlar il il ufak tefek değişime uğruyor sadece. Malesef fiyatlar çok yüksek. Kendimizden kısıp yavrularımıza arttırmaya çalışıyoruz. Keşke bu canlar için biraz daha vefalı davranılsa :((((

Theswimmer
Theswimmer

2337

Hangi yakada veteriner arıyorsunuz?

ilanekle
ilanekle

8389

Avrupa .

milodelisi
milodelisi

11213

Tilia Vet süperdir. Avrupa yakasında beşiktaşta. Tarabya taraflarında ararsanız Animalium'u önerebilirim. Ama Tilia Vet en iyisi. Fiyatlarda yardımcı oluyorlar. Kedimin her aşı-damla ve kısırlaştırmalarını onlar yaptı. Hem çok tatliş hemde çok ilgililer:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1438 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR