Light Kedi Konservesi

(2)

Kediler yaş mama tüketmeyi çok sever. Fakat gereğinden fazla tüketim fazla kilolu olmasına sebebiyet verebilir. Kilolu kediler için üretilmiş light kedi konserveleri kedinizin kilo kontrolünü sağlar ve sağlıklı bir yaşam sürmesini destekler.

Devamını Göster »

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Light Kedi Konservesi

Kilo sorunu patili dostlarımızın sağlığını olumsuz etkiler ve pek çok farklı hastalığa sahip olmalarına neden olur. Obeziteye bağlı olarak karaciğer yağlanması, üriner sistem sorunları, lisemi ve diyabet gibi oldukça zor ve yaşam süresini azaltan sağlık sorunları meydana gelebilir. Patili dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmesi için beslenmelerine her zaman çok dikkat etmemiz gerekir. Kedilerde obeziteye neden olan en yaygın durum kısırlaştırma operasyonudur. Ancak bu operasyonu geçirmemiş kedilerde de obezite görülmesi mümkündür. Günlük kalori miktarını azaltmak ancak bunu yaparken de temel beslenme gereksinimlerini karşılamak için üretilen light kedi konservesi çeşitleri sayesinde evcil dostlarımızın sağlıklı bir şekilde beslenmesi ve kilo vermesi mümkün olur.

Light Kedi Konservesi Çeşitleri

Light kedi konservesi çeşitleri protein açısından zengin ancak yağ ve karbonhidrat açısından düşük oranlara sahip olacak şekilde üretilirler. Sağlıklı karbonhidrat alımı için tahılsız kedi konservesi çeşitleri de tercih edilebilir. Veteriner hekim kontrolünde kilo veren ve obezite sorunu ciddi boyutlarda olan kedilerin yağ yakıcı özelliğe sahip konserve mamalar tüketmesi tavsiye edilir. Bu tür ek özelliklere sahip olan mamalar için veteriner hekim tarafından önerilen light kedi konservesi çeşitleri tercih edilmelidir. Light kedi konservesi çeşitlerinde hindi, dana, tavuk ve somon gibi protein kaynaklarına yer verilmektedir. Protein kaynağı ile sunulan çeşitlilik kedilerin öğünlerinde farklı lezzetler deneyimlemelerine yardımcı olmaktadır. Bu sayede mamaya küsme veya mamayı istememe gibi sorunlar ortadan kalkmaktadır.

En İyi Light Kedi Konservesi

Sevimli dostlarımızın dengeli ve sağlıklı beslenmeleri için en kaliteli mamaları almak isteriz. Kedi konserve mamaları oldukça geniş bir yelpazede ve yüksek lezzet çeşitliliği ile sunulmaktadır. Light ürünler ise diğer konservelere kıyasla daha az seçeneğe sahiptir. Ancak kilo sorunu olan kedilerin mutlaka light ürünlerle beslenmesi gerektiği unutulmamalıdır. Petlebi.com'da Royal Canin, Pro Plan, Naturon gibi çok tercih edilen popüler markaların light kedi konservesi ürünlerini bulabilirsiniz. Kedilerin sağlığını destekleyecek içeriklere sahip olan bu konserveler aynı zamanda lezzetli bir öğün deneyimi sunacağı için patili dostlarınızı haftada birkaç gün farklı seçenekler ile mutlu edebilirsiniz.

Light Kedi Konservesi Fiyatları

Light kedi konservesi fiyatları marka, ambalaj, ürün içeriği veya mevcut kampanyalar özelinde değişebilmektedir. Fiyatlardaki en önemli etkenlerden birisi de mamaların saklama koşullarıdır. Bu tür ürünlerin gıda saklamaya uygun bir depolama alanında saklanması gerekir. Petlebi.com 1000 metrekarelik gıda saklamak için özel olarak hazırlanan deposu ile tüm markaların yetkili satıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizden satın aldığınız tüm ürünler için %100 orijinallik garantisi verirken aynı zamanda her zaman piyasada bulunan en taze ürünlerin sizlere ulaşması için çalışmaktayız. Kedi konserve maması satın almadan önce sitemizde bulunan ürünlerin detay sayfalarında yer alan besin değeri, içindekiler ve beslenme planı gibi bilgileri inceleyebilir, kullanıcıların deneyimlerine dayalı yaptıkları yorumlara göz atabilirsiniz.