Royal Canin Yavru Köpek Maması

(19)

Ailenizin küçük ferdi evinize geldikten sonra, onun en iyi şekilde beslendiğinden emin olmalısınız. Hem ülkemizde hem de dünyada en seçkin Premium mama markaları arasında yer alan Royal Canin yavru köpek maması çeşitleri ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılar. Küçük, orta ve büyük ırklara özel ürünlerine ek olarak ırklara özel formülasyonları ile de en çok tercih edilenler arasında yer alan Royal Canin mamaları farklı ağırlıklarda ambalajlanmıştır. Köpeklerin yetişkinlik dönemine dek gelişim süreçlerini destekleyen, bağışıklık sistemlerini güçlendiren, bağırsak geçişini kolaylaştırıp sağlıklarını iyileştiren Royal Canin yavru köpek mamalarını sitemizden güvenle sipariş edebilirsiniz. Tüm ürünlerimizin içeriklerini ve son kullanma tarihlerini de incelediğiniz yavru köpek maması sayfasında bulabilirsiniz.

Devamını Göster »

349 TL ve ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Royal Canin Beslenme Danışmanı ücretsiz. ilk kez ve sadece petlebi.com'da!

Hangi mamayı seçmeniz gerektiğine emin değil misiniz?

En uygun mamayı, Royal Canin'in Petlebi.com müşterilerine özel Beslenme Danışmanı'yla birlikte seçebilirsiniz.

Royal Canin Beslenme Danışmanı Beni Arasın

Royal Canin Yavru Köpek Maması

Yavru köpekler hızlı bir şekilde büyür, ancak bu hızlı gelişim sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi için ne yazık ki geçerli değildir. Bu nedenle yetişkinliğe erişenlere oranla farklı beslenmeleri ve besinlerindeki temel bileşenlerin oranlarının farklı olması gerekir. Erken dönemde diyetlerinde bir eksiklik bulunması onların hastalıklara karşı savunmasız kalmasına ve hayati tehlike yaratabilecek sindirim sorunları yaşamasına yol açabilir. Yeni sahiplendiğiniz yavrunuzun ihtiyaçlarına özel olarak yanıt veren bir diyet programı uygulandığında gelecekteki sağlıklarına da yatırım yapılmış olur. Royal Canin yavru köpek maması çeşitleri onların en özel gelişim dönemlerinde ihtiyaç duyabilecekleri tüm besinleri, vitaminleri ve mineralleri bilimsel gerçeklikler doğrultusunda, titizlikle oranlanmış olarak sunmaktadır.

Royal canin yavru köpek mamaları en uygun fiyatlarla ve %100 orijinal ürün garantisiyle Petlebi.com'da sizleri bekliyor. Siz de Türkiye'nin en çok ziyaret edilen online petshop mağazası Petlebi.com'u ziyaret ederek minik dostunuzun en kaliteli diyet programları ile yetişkinliğe geçmesini sağlayabilir; onlarla daha uzun ve mutlu bir hayat sürebilirsiniz.

Royal Canin Küçük Irk Yavru Köpek Maması

Küçük ırka mensup yavruların gelişimleri 2 - 10 ay arasında tamamlanır. Bu dönem onlar için çok önemlidir. Kaslarının, eklemlerinin, bağışıklık sistemlerinin, ciltlerinin, sindirim sistemlerinin ve genel sağlıklarının desteklenmesini sağlayan Royal Canin küçük ırk yavru köpek mamaları ile gelişimleri için ihtiyaç duydukları besinler karşılanabilir. Küçük ırkların hassasiyetleri göz önünde bulundurularak formüle edilen ürünler sayesinde günlük protein ihtiyacı karşılanır, kabızlığa yatkın olan yavruların yeterince lif alması sağlanır ve kas gelişimleri maksimum oranda desteklenir.

Royal Canin Orta Irk Yavru Köpek Maması

Orta ırk yavruların ortalama 12 ay boyunca beslenmesi için en doğru alternatifler arasında gösterilen Royal Canin orta ırk yavru köpek maması sindirim sistemini ve bağırsak florasını destekler. İçeriğinde bulunan FOS prebiyotiği sayesinde genel sağlığı iyileştirir. Yüksek enerji ihtiyacı karşılanırken kas ve iskelet sistemlerinin güçlenmesi de sağlanır. Kurutulmuş kümes hayvanları etine ek olarak A vitamini, balık yağı, selenyum, lutein, çinko, iyot ve hayvansal yağlar ile formül zenginleştirilmiştir. Faydalı ve bir o kadar lezzetli olan ürün iştahsızlık sorununu da engelleyecek özelliklere sahiptir.

Royal Canin Büyük ve Dev Irk Yavru Köpek Maması

Büyük ve dev ırk köpekler yetişkinlik döneminde 45 kilogramdan fazla bir ağırlığa ulaşırlar. Ağırlıklarını kaldıracak sağlam kemiklere, eklemlere ve gelişmiş kaslara sahip olmadıkları takdirde hem sağlıkları hem de konforları ciddi anlamda azalabilir. Büyük ve dev ırkların gelişimsel ihtiyaçları doğrultusunda veteriner hekimler tarafından geliştirilen Royal Canin yavru köpek mamaları kemik gelişimine katkıda bulunur, bağışıklık sistemini güçlendirir, yüksek enerji sunar, kalsiyum ve fosfor bakımından da zengindir.

Royal Canin Özel Irk Yavru Köpek Maması

Royal Canin yavru köpek mamaları ırklara özel olarak da formüle edilmektedir. Cocker, Pug, Cavalier King Charles, Chihuahua, Yorkshire Terrier ve French Bulldog yavru köpek maması çeşitleri özel ırkların ihtiyaçları baz alınarak geliştirilmiştir. Bu ürünler çiğnemeyi teşvik ederek ağız sağlığını destekler, tüylerin parlamasını sağlar, lezzetlidir, sindirim sistemini güçlendirir. Kaliteli protein kaynakları, vitaminler ve mineraller ile de desteklenmişlerdir.

Royal Canin Yavru Köpek Maması Seçimi Nasıl Yapılır?

Royal Canin yavru köpek maması seçimi oldukça kapsamlı düşünülmelidir. Marka dünya genelini kapsayan bir güvenirliğe sahip olsa da her ürünü her dostumuz için uygun olacak diye bir genelleme yapılamaz. Onun ırksal özellikleri en büyük belirleyiciniz olmalıdır. Az önce de detaylı bir şekilde belirttiğimiz gibi küçük, orta, büyük ya da dev ırkların yavruluktan yetişkinliğe geçiş süreleri de bu süreç içerisinde ihtiyaç duydukları besinler de aynı olmayabilir. Bu nedenle ilk hedefiniz dostunuzun ırksal özelliklerini değerlendirmek olmalıdır. Diğer bir konu da safkan ırk olup olmadığıdır. Özel ırklara özel yavru köpek mamaları ırkların yatkın oldukları genetik hastalıklar doğrultusunda geliştirildiği için daha uygun bir tercih olabilir. Mama seçimi ve verilecek mama miktarı noktasında veteriner hekimlerden destek isteyebilirsiniz.

Royal Canin Yavru Köpek Maması Fiyatları

Royal Canin yavru köpek maması fiyatları ürün türüne ve ambalaj ağırlığına göre değişebilir. Petlebi.com en uygun fiyatlarla yavruluk dönemindeki aile üyenizin ihtiyaçlarını karşılamanızı kolaylaştırır. Sitemizdeki tüm ürünler orijinaldir ve hepsinin son kullanma tarihleri sitemizde bulunmaktadır. Aynı zamanda ürünleri kullananların gerçek deneyimleri ve ürün içerik detayları da sizlere sunulmaktadır.