Kargo Bedava
JBL PROFLORA CO2 TAIFUN GLASS MAXI Akvaryum CO2 Difüzörü 160-800Lt
JBL PROFLORA CO2 TAIFUN GLASS MAXI Akvaryum CO2 Difüzörü 160-800Lt
JBL PROFLORA CO2 TAIFUN GLASS MAXI Akvaryum CO2 Difüzörü 160-800Lt
JBL PROFLORA CO2 TAIFUN GLASS MAXI Akvaryum CO2 Difüzörü 160-800Lt

JBL PROFLORA CO2 TAIFUN GLASS MAXI Akvaryum CO2 Difüzörü 160-800Lt

1.639 TL

Bu ürünü satın aldığınızda 65,56 TL değerinde Para Puan kazanacaksınız.

... içinde sipariş verirseniz 25 Eylül kargoda!

Marka: JBL

Kategori: JBL Ekipmanlar

Barkod: 4014162646941

JBL PROFLORA CO2 TAIFUN GLASS MAXI Akvaryum CO2 Difüzörü 160-800Lt

Bitkili akvaryumlarda CO2'nin su içerisinde etkin biçimde çözündürülmesi ve bitkilere kullanılabilir şekilde dağıtılması için geliştirilmiş cam difüzördür.

160-800 litre hacmindeki akvaryumlarda kullanıma uygundur.

Özel seramik membranı, CO2'yi çok küçük kabarcıklar hâlinde suya vererek gazın akvaryum içerisinde daha dengeli dağılmasına yardımcı olur.

Cam gövdesi sayesinde akvaryum içerisinde sade ve düşük profilli bir görünüm sunar.

4/6mm CO2 hortumuyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Kurulum sırasında CO2 hortumu difüzöre bağlanır ve ürün vantuz yardımıyla akvaryum camına tabana yakın bir noktadan sabitlenir.

Tabana yakın konumlandırılması, oluşan CO2 kabarcıklarının yüzeye ulaşmadan önce su içinde daha uzun süre hareket etmesine yardımcı olur.

Difüzörde bulunan seramik membran, düzenli ve ince kabarcık çıkışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ürün, basınçlı CO2 sistemleriyle kullanılabilir ve JBL PROFLORA TAIFUN difüzörlerinde minimum yaklaşık 0,6 bar çalışma basıncı gereklidir.

Temizlik gerektiğinde difüzörün tamamı uygun temizleme solüsyonunda yaklaşık 24 saat bekletilebilir.

Seramik yüzeyin mekanik olarak kazınması veya sert bir cisimle temizlenmesi yerine uygun temizleme solüsyonunun kullanılması önerilir.

Kullanım Talimatı

CO2 taşıyan 4/6mm hortumu difüzörün bağlantı kısmına takın.

Difüzörü vantuz yardımıyla akvaryum camına veya taban camına, mümkün olduğunca tabana yakın bir konumda sabitleyin.

CO2 sistemini çalıştırdıktan sonra seramik membran üzerinden ince kabarcıkların düzenli biçimde çıktığını kontrol edin.

Kabarcık çıkışı zamanla azalırsa difüzörü uygun temizleme solüsyonunda 24 saat bekleterek temizleyin.

Teknik Bilgiler

  • Ürün Tipi: Cam CO2 Difüzörü
  • Önerilen Akvaryum Hacmi: 160-800Lt
  • CO2 Hortum Uyumluluğu: 4/6mm
  • Difüzör Malzemesi: Cam
  • Membran Tipi: Özel Seramik Membran
  • Minimum Çalışma Basıncı: Yaklaşık 0,6 bar
  • Montaj Şekli: Vantuzlu
  • Kullanım Alanı: Bitkili Akvaryumlarda CO2 Dağıtımı

Kutu İçeriği

  • 1 Adet Cam CO2 Difüzörü
  • 1 Adet Klipsli Vantuz

Kullanıcı Yorumları

Henüz yorum ve değerlendirme yok

Yorum ve değerlendirmeniz, evcil hayvan sahiplerine doğru seçimi yapmalarında yardımcı olabilir. Yorumunuzu paylaşmak ister misiniz?

İlgili Kategoriler

JBL PROFLORA CO2 TAIFUN GLASS MAXI Akvaryum CO2 Difüzörü 160-800Lt

Kargo Bedava
1.639 TL
Yorum Yaz

Ürün hakkında yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.

Giriş Yap Üye Ol
Gelince Haber Ver

Ürün stoklarımıza geldiğinde size sms ve mail ile bilgi vereceğiz.

Ad Soyad gereklidir.
E-posta gereklidir.
Telefon gereklidir.