8 Ekim 2023'te HEPAD & Petlebi İş Birliğiyle Barınak Ziyareti Etkinliğinde Buluşalım!

8 Ekim 2023'te HEPAD & Petlebi İş Birliğiyle Barınak Ziyareti Etkinliğinde Buluşalım!

25.09.2023 Sinem Altıok


8 Ekim 2023 Pazar günü Bursa/Başköy'de bulunan HEPAD Pati Bahçesi'ni ziyaret edeceğiz. Ziyaretimiz sırasında Pati Bahçesi'ni gezecek, burada yaşayan patili dostlarımızla oyunlar oynayacak ve sevgimizi paylaşacağız.

Ayrıca petlebi.com'da Eylül ve Ekim aylarında müşterilerimizin bağış maması olarak sepetlerine ekledikleri mamalar HEPAD'a bağışlanacak. Eylül ve ekim aylarında sizlerin de desteğiyle bağışlanan mamaları HEPAD Pati Bahçesi'ndeki patili dostlarımıza ulaştıracağız.

Etkinlik Detayları

  • Etkinliğimiz tamamen ücretsizdir ve herkes katılım sağlayabilir.
  • 8 Ekim 2023 Pazar günü 14:00 ve 16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Ulaşım

Uludağ Üniversitesi'nin önünden 7A numaralı otobüse binebilir, Başköy 1 durağında (Akpınar İnşaat önü) inerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
Kendi aracıyla gelmek isteyen ziyaretçilerimiz için otopark mevcuttur.

Etkinlik Yeri Adresi

Başköy Mahallesi Şehir Caddesi No:128/A, 16110 Nilüfer/Bursa (Haritada göster)

HEPAD'dan Sahiplenilen 100 Patili Dostumuza Mama Paketi Hediye!

1-8 Ekim 2023 tarihleri arasında HEPAD Pati Bahçesi'nden sahiplenilecek olan 100 patili dostumuza mama paketi hediye edeceğiz.

Barınak ziyaretleri, sadece bizim için değil, patili dostlarımız için de inanılmaz anlamlıdır. Bu tür etkinlikler, onların sosyalizasyonuna katkı sağlar ve yalnızlık duygularını hafifletir. Unutmayın, sizin için belki birkaç saatlik bir etkinlik olabilir, ama onlar için hayatlarındaki en mutlu anlardan biri olacaktır. Gelin, bu özel günü onlarla paylaşalım ve onlara olan sevgimizi gösterelim. Kim bilir, belki de yeni bir dost edinir ve ona sıcak bir yuva sunarsınız!