Dostluğunuzu Ölümsüzleştirmenin Yolları

22.04.2022 Deniz Öz


Güne onunla başlamak, evinizin en sevdiğiniz köşesine gözünüz takılınca ona olan sevginizin derinliğini hissetmek, en stresli olduğunuz zaman dilimlerinde derin bir gülümseme ile onu anımsamak ister misiniz? Evcil hayvanlar ile yaşayanların bu sorulara "evet" deme olasılığı oldukça fazla. Cep telefonlarının hafızasının onların fotoğrafları ile dolu olması, gün içerisinde bir anda onu anlattığını fark etmek ve dışarıdan eve, yalnızca o evde diye koşar adım gelmek biz hayvanseverlerin günlük rutininin bir parçası. Onlara olan sevgimiz bu denli fazla olunca da dostluğumuzu ölümsüzleştirmenin yollarını aramamız oldukça olağan. Bu yazımızda dostları ile en unutulmaz anlarını somutlaştırmak isteyenlere özel öneriler sunacağız. Dostluğunuzu ölümsüzleştirme yollarını yazımızda keşfedebilirsiniz.

kutu içerisinde uzun tüylü kedi üzerinde yavru kedi

Kupanızda Onun Resmi Olsun

Evden ayrılabilir, iş yerinize gidebilirsiniz. Ona çok iyi bakacağına emin olduğunuz bir yakınınıza kedinizi ve/veya köpeğinizi emanet edebilir ve uzun süre zorunlu bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Ondan ayrı kaldığınız süre kısa da olsa, katlanması zor şekilde uzun da olsa onu her zaman anımsamanız mümkün. Kişiye özel tasarımlarla benzersiz bir hâl alan kupalar kolay taşınabilmeleri sayesinde dostlarınızla olan anılarınızı sıra dışı bir şekilde hatırlamanıza olanak sağlarlar. Onunla çekilen en sevdiğiniz fotoğrafı seçmeniz zor olsa da seçtiğiniz fotoğrafın baskısını kupaya yaptırmanız oldukça kolay ve konforlu bir süreç!

yatakta kafa kafaya uzanmış kadın ve köpek

Eviniz Onunla Hayat Bulsun

Eviniz onunla, onlarla dolu! En basitinden havada uçuşması muhtemel tüyleri eve girdiğiniz anda kedinizin ve köpeğinizin varlığının en somut göstergesi olarak karşınıza çıkabiliyor. Dolaptan aldığınız bir kıyafette inci tanesi gibi parlayan bir tüy, ona olan sevginizi anımsatabiliyor. Peki bunlar gerçekten yeterli mi? Birçok hayvansever dostları ile olan anılarını somutlaştırmayı tercih edebiliyor. Somutlaştırma aşamasında en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alan kanvas tablolar hem dekoratif özellikleri hem de dostunuzla aranızdaki bağı her an sergileyebilmeleri ile dikkat çekiyor. Sadece onun başrolde olduğu ya da birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan bir kolaj oluşturabilir, farklı ebatlardaki kanvas tablolara özel tasarım yaptırabilir, evinizin en özel köşesine anılarınızı asabilirsiniz.

çimlik alanda oturan sarışın kız ve köpek

Size Özel Bir Albüme Ne Dersiniz?

Teknoloji gelişiyor, artık her an fotoğraf çekebilme ayrıcalığına sahibiz. Zaman zaman çektiğimiz bu fotoğrafların sayısı o denli artıyor ki cep telefonumuzun depolama alanındaki fotoğraflar anlamını yitirebiliyor. Belki klasik bir bakış açısı; yine de o muhteşem anların somut birer fotoğrafa dönüşmesi anıların her zaman taze kalmasını sağlayabiliyor. Dostunuzla güzel anlarınızı ölümsüzleştirmenin eskimeyen yöntemlerinden biri de onunla olan fotoğraflarınızdan çok özel bir albüm yaptırmak; üstelik bu albüm geleneksel bir albüm olmanın ötesine de geçiyor. Hem size özel anılar fotoğraflaştırılıyor hem de anılarınızı fotoğrafların kenarlarında kelimelere dökebiliyorsunuz. Böylece anlar hafızalara kazınırken onunla olan dostluğunuzun her anını hatırlamanız da kolaylaşıyor.

masa üzerine uyuyan yavru kedi

Size Ait Bir Poster ile Dostluğunuz Göz Önünde Olsun

Kanvas tablolara daha geleneksel bir alternatif arayışındaysanız kediniz, köpeğiniz ya da kuşunuzla olan en eğlenceli anları poster formatında ölümsüzleştirebilirsiniz. Farklı boyut seçenekleri ile sunulan posterler farklı efektlerin dokunuşuyla ev dekorasyonunun odak noktasında yer alabiliyor. Bu noktada tercih tamamen sizin; isterseniz tek bir poster tercihi ile en eğlenceli anlarınızı isterseniz birden fazlasıyla tüm hikâyenizi evinizin en güzel köşesinde somutlaştırabilirsiniz.

Her An, Onunla Daha Güzel

İçeriğimizde sunduğumuz tüm bu öneriler yalnızca dostluğu dışa vurmanın eğlenceli ve bir o kadar da şık yolları. Dostluğunuzun derinliğinin asla unutulmayacak olması da elbette ki konu dışı. O patiler ile ilk temasınızdan sonra hayatınız artık eskisinden çok farklı bir hâl aldı, dostluğunuz belki kupada ya da kanvas tabloda değil ama eminiz ki tam kalbinizde yer ediyor. Yine de gününüzün her anına ona olan sevginizi dahil edip hayatınızı biraz daha güzelleştirmek isterseniz muhteşem alternatiflerinizin olduğunu bilmelisiniz. Sosyopix kişiye özel tasarımların ön planda olduğu hediye ve dekoratif eşya ürünleri ile eğlenceli bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Dostluğunuzu ölümsüzleştirebilecek yolları Sosyopix ile keşfetmek için buraya tıklayabilirsiniz, sevgilerle.


Deniz Öz fotoğrafı
Deniz Öz Tüm Yazıları

Evcil hayvan sağlığı ve ürünleri dâhil olmak üzere sağlık, tekstil, gıda, dekorasyon ve kozmetik gibi sektörlerde, Türkiye ve dünya genelinde marka bilinirliği yüksek firmalar için içerik üretimi gerçekleştiren Deniz Öz, sosyal medya içerik stratejisi alanında da uzmanlaşmıştır. 2020 yılından bu yana Petlebi.com blog sayfası için düzenli olarak içerik üretmektedir.