Onu Yeterince Anlıyor Musunuz? Erken Teşhis, Kedilerin de Hayatını Kurtarıyor!

25.11.2021 Deniz Öz


Geçtiğimiz aylarda "Sen Hiç Düşündün mü? Onun için Daha İyi Bir Dünya Nasıl Yaratabilirim?" sloganıyla sorumlu hayvan sahipliği kavramını gündeme getiren Royal Canin bu kez yepyeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.
Petlebi.com olarak bizlerin de destek verdiği bu projenin temeli kedilerin yeterince anlaşılabilmesi hedefine dayanıyor.

Peki bu "anlaşılma" tam olarak neyi kapsıyor?

Hayvanlar için daha iyi bir dünya misyonu kapsamında çalışmalarına hızla devam eden Royal Canin, bu kez "Onu Yeterince Anlıyor musunuz?" sorusunu gündeme taşıyor. 15 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen kampanya sayesinde hayvan sahiplerinin farkındalığının artırılması hedefleniyor. Başrolde ise kediler var.

Royal Canin #kedimklinikte Kampanyasının Kapsamı Nedir?

Royal Canin, www.kedimklinikte.com internet sitesi adresinde kedi sahiplerinin bilmeleri gereken en temel gerçekliklere değiniyor. Bu doğrultuda kedilerin bakım süreçleriyle ve kediler hakkında bilinmesi gerekenlerle ilgili bilgiler sitede paylaşılıyor. Kedi sağlığının, kedi beslenmesinin, kedi bakımının ve kedilerin rutin sağlık kontrolleri için veteriner hekim klinik ziyaretlerinin dikkat edilmesi gereken unsurları okuyuculara aktarılıyor.

Konsept kedi bakımı, yaşam evrelerine göre kedi beslenmesi ve kedi sağlığı olduğundan kedi davranışları ve kedi psikolojisi de süreçten ayrı tutulmuyor. Sağlığın fiziksel ve psikolojik tam bir iyilik hali olduğu gerçeğinden yola çıkan Royal Canin, düzenlediği kampanya ile sokakta veya bakımevlerinde yaşayan hayvanları da unutmuyor.

Nasıl mı?

Kısaca aktarmamız gerekirse sosyal medya üzerinden yapılacak paylaşımlarda #kedimklinikte etiketi kullanıldığında, Royal Canin her paylaşım için bakımevlerine ulaştırılmak üzere 1 KG mama bağışı yapmayı taahhüt ediyor.

Geçtiğimiz 15 Ekim - 15 Kasım tarihleri arasında düzenlediği "Kedinizi Veteriner Hekimine Götürün" kampanyası ile de sorumlu kedi sahipliği kavramını yaygınlaştırmayı hedefleyen, kediler için de erken teşhisin hayat kurtarabileceği gerçeğinin altını çizen Royal Canin, #kedimklinikte ile sorumlu hayvan sahipliği bilincini çok daha geniş kitlelere yaymayı amaçlıyor.


Deniz Öz fotoğrafı
Deniz Öz Tüm Yazıları

Evcil hayvan sağlığı ve ürünleri dâhil olmak üzere sağlık, tekstil, gıda, dekorasyon ve kozmetik gibi sektörlerde, Türkiye ve dünya genelinde marka bilinirliği yüksek firmalar için içerik üretimi gerçekleştiren Deniz Öz, sosyal medya içerik stratejisi alanında da uzmanlaşmıştır. 2020 yılından bu yana Petlebi.com blog sayfası için düzenli olarak içerik üretmektedir.