Beyaz Kediler İçin İsim Önerileri

05.01.2022 Deniz Öz


Bembeyaz ve yumuşacık tüyleri ilk görüşte aşk söyleminin doğruluğunu kanıtlayan beyaz kediler asaletleri ve sevimlilikleri ile kalbimizi fethederler. Onlarla birlikte yaşamak eve pamuktan ibaretmiş hissi yaratan inanılmaz sevimli bir canlı davet etmek anlamına gelir. Tabii oldukça da heyecanlı bir deneyimdir. Oyun oynarken sergiledikleri tavırlar, göz göze gelince yavaş yavaş kırpılan gözler ve gelişimine tanıklık etmek çok özel deneyimlerden bazılarıdır. Bir de isim bulma süreci var, her ne kadar kedilerin zaman içerisinde gözlemlenerek karakterleri doğrultusunda isimlendirilmesi görüşü yaygın olsa da bembeyaz tüylerin beyaz kediye konulacak isimler kapsamını büyük ölçüde domine ettiğini biliyoruz. Beyaz kedi ismi arayışınız varsa vu yazımızda beyaz kedi isimleri alternatiflerini sizlerle paylaşacağız, keyifli keşifler dileriz.

En Güzel Beyaz Kedi İsimleri

En güzel beyaz kedi isimleri söz konusu olduğunda kedilerin sahiplenildikleri gelişim evreleri ve cinsiyetleri farklı alternatiflerin gündeme gelebilmesine neden olabiliyor. Bu nedenle beyaz yavru kedi isimleri, beyaz dişi kedi isimleri ve beyaz erkek kedi isimleri gibi çeşitli sorgulamalar ortaya çıkıyor.

uzun tüylü beyaz yavru kedi

En Güzel Beyaz Yavru Kedi İsimleri

Sahiplendiğiniz beyaz kedi yavruluk döneminde olduğunda henüz karakteri de oturmuş olmadığından daha geleneksel tercihler yapmanız mümkündür. Beyaz kediler için isimler arasından seçim yaparak onun tüy rengini, göz rengini ya da hareketlerini gözlemleme fırsatı bulursanız kişiliğini yansıtabilirsiniz.

Beyaz yavru kediler için en popüler isimleri şu şekilde örneklendirebiliriz: "Angel", "Kartopu", "Mia", "Candy", "Şimşek", "Halo", "Coconut", "Zümrüt", "Maviş", "Sugar", "Yuki", "Bianca", "Beyaz", "Pirinç", "Athena", "Kristal", "Elsa", "Gandalf", "İnci", "Pearl", "Sunshine", "Tofu", "Dreamer", "Kitty", "Lady", "Prens - Prenses", "Sütlaç" ve tabii ki "Pamuk". Tüm bu isimler dünya genelinde ve ülkemizde popüler beyaz renkli kedi isimleri arasında yer alıyor.

Beyaz kediye yavruluk döneminde isim bulunurken değerlendirilebilecek tüm bu alternatifler cinsiyet doğrultusunda da farklılaşabiliyor. Üstelik beyaz kedi isimleri genellikle kar beyazı tüylerinden esinlenerek konulsa da yavru beyaz kedi isimleri içerisinde ironik olanlar da bulunuyor. Hem sürece esprili yaklaşmak hem de yaratıcılığı kullanmak isteyen beyaz kedi sahiplerinin "Gece", "Kömür", "Siyahlı", "Duman", "Zeytin" ve hatta siyah kedilerin ikonik isimlerinden olan "Salem" isimlerini tercih ettikleri de biliniyor. Daha önce siyah kedilere verilebilecek isimlerle ilgili sizlere bir içerik hazırlamıştık. Siyah Kediler İçin İsim Önerileri adlı içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Arkası dönük oturan beyaz tüylü kedi

Beyaz Dişi Kedi İsimleri

Yavruluk döneminde sahiplenilen ya da yetişkinlik dönemlerine eşlik edilen beyaz dişi kedilerin sokaktan sahiplenilmesi durumunda isim bulmak yeni ailelerinin öncelikli sorumluluklarındandır. Yetişkin beyaz dişi kedilerin yavrulara oranla oturan karakterleri isim bulma sürecinde beyaz renkli tüylerinin dominantlığını azaltabilir. Beyaz dişi kedi isimleri olarak şu alternatifleri sıralayabiliriz: "Prenses", "Nazlı", "Elsa", "Snow", "Stella", "Clara", "Claire", "Bianca", "Blanche", "Şampanya", "Alaska", "Niobe", "Bailey", "Bunny", "Daisy", "Gloria", "Ivory", "Dondurma", "Sütlü", "Chantelle", "Jasmine", "Amour", "Misty", "Pearl" "Kremşanti", "Freya", "Ariel", "Luna", "Sabrina", "Bella", "Petunia", "Vanilya"," Düşes", "Marie", .

Sahiplendiğiniz beyaz dişi kediye farklı ve ona özgü bir isim bulmanız da mümkündür. Sıklıkla tekrar ettiğimiz gibi kedileri gözlemleyerek onlarla ilgili ayırt edici unsurları keşfedebilirsiniz.

Kısa tüylü beyaz tüylü kedi oturuyor

Beyaz Erkek Kedi İsimleri

Beyaz tüyleri ve tüm ihtişamı ile ortada dolanan erkek kediler asil görünümleri ile gerçekten göz alıcı bir etki yaratıyorlar. Yavruluk ya da yetişkinlik döneminde sahiplenilen beyaz tüylü erkek kediler için farklı perspektiflerden bakılarak tercih edilebilecek birçok isim bulunuyor. Beyaz kedi ismi erkek kediler için aranıyorsa ihtişamlı, asil görünümlerine yakışacak isimlerin yanı sıra sevimliliklerini öne çıkaracak isimler de tercih edilebiliyor.

En popüler beyaz erkek kedi isimleri arasında "Buz", "Frozen", "Rakı", "Viski", "Blizzard", "Şimşek", "Asil", "Snow", "Frosty", "Flopsy", "Gandalf", "Dumbledore", "Galadriel", "Un", "Cooper", "Blanco", "Casper", "Pluto", "Precious", "Rain", "Shiro", "Stormy", "Winter", "Leo", "Zima", "Bisküvi", "Lucky", "Dream", "Marshmallow", "Milky", "Kont", "Moon", "Yang", "Marble", "Duke", "Noodle", "Pudra", "Bulut", "Mojito", "Latte", "Mozzarella", "Mummy".

beyaz tüylü yavru kedi, elde tutuluyor

Beyaz Kediye Konulacak İsimler Nasıl Belirlenir?

Beyaz, siyah ya da herhangi renkteki bir kediye isim bulunurken dikkate alınabilecek birçok farklı değişken olması mümkündür. Bazı kedilerin tüy renkleri, bazı kedilerin tüy uzunlukları, bazı kedilerin göz renkleri, bazı kedilerin uyandırdıkları hisler, bazı kedilerin ise karakterleri onlara isim bulma sırasında çıkış noktası olabilir. Dikkat edilmesi gereken ismin çok uzun ve kompleks olmamasıdır. Böylece dostlarımız isimlerini hızlı bir şekilde öğrenebilirler ve kendilerine seslenildiklerini anladıkları için reaksiyon verebilirler.


Deniz Öz fotoğrafı
Deniz Öz Tüm Yazıları

Evcil hayvan sağlığı ve ürünleri dâhil olmak üzere sağlık, tekstil, gıda, dekorasyon ve kozmetik gibi sektörlerde, Türkiye ve dünya genelinde marka bilinirliği yüksek firmalar için içerik üretimi gerçekleştiren Deniz Öz, sosyal medya içerik stratejisi alanında da uzmanlaşmıştır. 2020 yılından bu yana Petlebi.com blog sayfası için düzenli olarak içerik üretmektedir.